laila frank leeftijd
laila frank leeftijd

laila frank leeftijd /\ Marijn Frank is een Nederlandse presentatrice, documentaire- en televisieprogrammamaakster die in Amsterdam woont.

Haar motivatie komt van haar reizen. Als spreker in het openbaar deelt ze haar ontmoetingen en observaties langs de route.

Ze trekt parallellen tussen schijnbaar kleine interacties en belangrijke sociale, politieke en economische veranderingen in de natie.

Ze vertrouwt op haar reizen door het hele land, haar werk en leven in de Verenigde Staten, evenals haar eerdere ervaring in de politieke arena.

Als clown in het jonge circus leerde ze hoe je een publiek moet lezen. Ze leerde verhalen vertellen tijdens haar werk als journalist.

Als politiek adviseur deed zij ervaring op met het inrichten van processen. Als spreker en dagvoorzitter beschikt zij over een combinatie van deze eigenschappen.

laila frank leeftijd
laila frank leeftijd

Als journalist houd ik mij bezig met politiek, verkiezingen en sociale kwesties in de Verenigde Staten.

Long reads en diepgaande artikelen zijn mijn specialiteit; Ik begin liever waar de koppen ophouden dan waar ze beginnen.

Ik geef regelmatig commentaar op actuele gebeurtenissen op radio en televisie, en ik ben in te huren als spreker in het openbaar of als moderator in verschillende settings.

Laila Frank is een Amerikaanse expert, campagneprofessional en politiek adviseur uit de Verenigde Staten. Ze verdeelt haar tijd tussen Los Angeles en Amsterdam.

Als freelance journalist produceert ze verhalen en geeft ze trainingen of lezingen over onderwerpen als Amerika, campagnes en politieke campagnes en politiek.

Ze is gefascineerd door menselijk, politiek en sociaal (on)vermogen, en voor haar zijn politiek, campagnes en Amerika de ultieme spiegels van dat (on)vermogen. Ze heeft een Ph.D. in politieke wetenschappen aan de Harvard University.

Als onderdeel van de afstudeerfilm voor de Nederlandse Film en Televisie Academie heeft ze in 2007 de documentaire Pappa is Gone gefilmd en daar wilde ik haar wat vragen over stellen.

De film werd genomineerd voor de Tuschinski Film Award [1] op het Nederlands Film Festival 2007 en won deze.

laila frank leeftijd
laila frank leeftijd

De documentaire is een zelfportret dat zowel verhelderend als onderhoudend is.

Terwijl ze de achtergrond van haar terughoudende vader onderzoekt, ontdekt ze een familie die werd gekweld door haar deelname aan de Joodse oorlogen van het verleden.

Laila Frank is de personificatie van Frank zijn. Campagne voeren en politiek in de Verenigde Staten zijn mijn specialisatie.

Als het gaat om mijn verhalen als freelance journalist, kan ik putten uit mijn 14 jaar ervaring als campagnemanager, politiek strateeg en stafchef.

Als spreker en docent in het openbaar spreek ik over campagnes, politiek en de Verenigde Staten van Amerika.

Ik heb in Philadelphia en Los Angeles gewoond, veel gereisd door de Verenigde Staten en in 2020 zal ik mijn tijd verdelen tussen de Verenigde Staten en Nederland.

Ik schrijf regelmatig voor De Groene Amsterdammer en voor verschillende nationale publicaties…

Amerikanen worden vaak stereotiep en buitensporig afgebeeld: als luid, arrogant of als een land van oneindige mogelijkheden.

De Verenigde Staten daarentegen zijn een land vol tegenstrijdigheden: het kan genereus, vriendelijk en hoopvol zijn en tegelijkertijd ruw, rauw en wreed.

In mijn werk kijk ik verder dan de clichés en nieuwskoppen om de vele facetten van de Amerikaanse (politieke) cultuur te ontdekken die vaak over het hoofd worden gezien.

Het is een reis van de westkust naar de oostkust, van arm naar rijk, en van republikein naar democraat.’