Kristoffer Triumf Familj /\ Podcaster, journalist, redaktör och en gång copywriter Per Kristoffer Triumf föddes den 1 mars 1974 i Strängnäs, Sverige. Mellan 1994 och 1998 anställdes Triumf som skribent för Nöjesguiden. Han arbetade efteråt som copywriter för olika onlineföretag och belönades 2007 med ett guldägg för sina insatser inom området.

Kristoffer Triumf Familj
Kristoffer Triumf Familj

Exakt vad namnet antyder: Absolut Vodka. Efter att ha jobbat ett tag på fältet bestämde han sig för att byta till tv. Han har bland annat varit redaktör för programmet Breaking News med Filip och Fredrik som programledare. Värvet är en av Sveriges mest nedladdade poddar, som Triumf också producerar.

poddsändningar. I varje avsnitt, som varar en timme, chattar han med en svensk kändis; till en början intervjuade han främst komiker, men han har sedan dess vidgat sina vyer. Som standup-komiker uppträdde Triumf för första gången offentligt i november 2011.

Avsedd att roa; komisk. För sitt arbete på Värvet nominerades Kristoffer Triumf till kategorin “Årets innovatör” av Stora journalistpris 2013. Golden Ear Award för bästa intervjunominerade 2021.
Hans första publicerade verk, romanen Törst p, kom 2021.

Spara förlag till senare! Triumfs oroliga historia med substanser utforskas i romanen. Triumf medverkade i avsnittet 2022 av den svenska dokusåpan Sveriges Mästerkock VIP. Kristoffer “Värvet” Triumf är omgiven av kärlek och glädje. Under sin resa till Venedig förlovade sig poddens profilpar.

Rada, Cecilia. Cecilia är “alla mina ambitioner var och mer”, skriver han i ett sms till Nöjesbladet. Den 43-årige Kristoffer Triumf har friat till sin 36-åriga flickvän Cecilia Rada. Han tar till Instagram och visar stolt upp förlovningsringen som hon nu bär på sin vänstra hand. Venedigs gondolierer skymtar stora.

avlägsen eller oviktig. Nästan direkt efter Kristoffer Triumfs Instagram-inlägg för att hedra Cecilia tillkännagav paret sin förlovning. Där använder han några ord ur Ulf Lundells “Rialto” för att bekänna sina känslor för sin snart blivande fru.”Det här är i alla fall den jag älskar; hon fullbordar mig. Cecilia. Den

den som, varje dag vi tillbringar tillsammans, förbättrar mig på något sätt (utan att tröttna det minsta). Respektera henne.” Nyligen frånskild fick Kristoffer Triumf en son som hette Love med sin exfru Malin. Kristoffer Triumf är född och uppvuxen i Strängnäs. Han växte upp i ett trasigt hem och tillbringade mycket av sin tid

tillsammans med sin nya man, sina styvsyskon och sin yngre halvbror. Han besökte sin pappa varannan helg. I boken återvänder han till sitt förflutna och upplever saker om igen: att bli plockad i skolan, sin mammas korv och potatismos, hans dagar med stövlar.

plus den bistra strävan att göra det stort i musikbranschen. Allt eftersom tiden gick blev kontakten med mamman mindre och mindre konsekvent, tills den nästan bröts. Att komma tillbaka har varit en fascinerande upplevelse. För att vara ärlig har jag inte ägnat mycket uppmärksamhet åt framtiden eftersom jag alltid har varit så upptagen av här och nu.


Kristoffer Triumf Familj

angående mina första år i livet Eftersom jag inte har gjort det på länge har det varit både utmanande och spännande att öppna dessa dörrar. Jag var tvungen att titta igenom gamla fotoalbum för att komma ihåg hur saker luktade och hur jag mådde. Kristoffer kan slå sig ner med en fru, köpa ett radhus och bilda familj.

Början och en son Värvet, en av Sveriges mest populära poddar idag, växte i popularitet under de närmaste åren. Men det slutar med att han skiljer sig från sin fru, flyttar tillbaka till stan och träffar sitt livs kärlek, Cecilia. 2017 tar han beslutet att återuppta drickandet. Till skillnad från förra gången, när han drack mycket, den här gången planerar han att bara dricka

i sitt hemland Frankrike har Cecilia sett sin familj göra. Målet är att kunna dricka måttligt, till exempel ett glas vin eller två till middagen eller en öl med en vän utan att känna illamående. Allt är välplanerat; han tar kontakt med ett rehabcenter och

en diskussion med läkare om potentiella faror. Till en början går allt som det ska, men när Kristoffers aptit växer börjar han upprepade gånger gå över gränsen. Till slut tvingas han fatta ett beslut mellan sitt förhållande och sin alkoholism. För ett halvår sedan delade Häntbloggen det

Triumf, Kristoffer “Värvet”, skulle skiljas från sin fru. Så fort skilsmässan var klar började han träffa någon fräsch. En av Sveriges mest framstående journalister, 42-årige Kristoffer Triumf, höjde sig tack vare sin podcast Värvet. Hans karriär har varit ingenting om inte konsekvent sedan dess. Tyvärr, pga

På senare tid har livet blivit mer osäkert. Från och med januari separerades Häntbloggen officiellt från sin hustru sedan sju år, Malin, som är 39 år och mamma till hans sjuårige son Love. Det tog inte lång tid för honom att hitta kärleken igen efter att ha slutfört skilsmässan. Jag känner att jag går igenom en förälskelseperiod med den här personen just nu.wh

om jag kände mig inte lämplig att träffas så snart efter min skilsmässa. Det var över alldeles för tidigt, men det var också alldeles för vackert. Det förvånar mig hur formbar du som människa kan vara. Att man kan utveckla ett beroende av vad som helst så snabbt, sa han.

enligt podden Psyket. Men han har fortfarande problem med att ta upp ämnet för sin skilsmässa, främst av vördnad för sin ex-fru. Jag lever ett lite offentligt liv, men ingen annan är med i skilsmässoprocessen. Om det händer får jag vara den som berättar historien, och jag hoppas att min exfru njuter av det.speciellt, föreslår han, kanske jag borde undvika att göra det när det är möjligt.


Kristoffer Triumf Familj