Korosh kananian ålder

Korosh kananian ålder
Korosh kananian ålder

Korosh kananian ålder /\ Medieprofilen Laila Bagge, 47, träffade kärleken Korosh Kananian, 29, för fem år sedan. Även om Laila var tveksam till en början blev hon gradvis kär.

Nyligen hyllade hon honom i ett inlägg på Instagram tillsammans med en samling bilder från deras tid tillsammans.

Du vände upp

”För exakt 5 år sedan stod du där i baren, hade aldrig kunnat drömma om att det var mitt livs kärlek som kom till mig med ett flin och sa hej. Du vände upp och ner på hela mitt liv och för första gången förstod jag vad det innebär att älska och bli älskad villkorslöst”, konstaterade Laila i uppsatsen.

Idag bor paret tillsammans och bor i en villa på Lidingö tillsammans med Lailas barn Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8, som Laila har från tidigare relationer.Kändisarna som kom tillsammans med sina fans.

Laila och Korosh

Laila och Korosh har sökt barn och varit ärliga mot graivdkampen i framför allt realityserien Lailaland på TV3 och Viafree.

Tittarna fick följa Laila medan hon fick hormonsprutor för att bli gravid, men det hjälpte inte så mycket. I april berättade hon för Hänt att de nu hade gett upp att försöka.

Vi har lagt bebisplanerna på is just nu eftersom mina ägg inte fungerar. Så det enda som går idag är i så fall donationsägg. Det betyder i princip att jag ska vara hantverket och det blir Koroshs biologiska barn men inte mitt, men det blir för att jag då blir mamma i alla fall så att säga.

Korosh kananian ålder

Laila Bagge är också programledare för Rix Morronzoo tillsammans med sin kollega och vän Roger Nordin, 42. De diskuterade ånger i livet tidigare i år. Efteråt uttryckte Laila ånger över sitt födelsedatum.

–Jag är ledsen att jag föddes 1972, konstaterade hon, innan hon tillade: “Jag är ledsen att jag är född 1972.”

Om jag kunde gå tillbaka i tiden hade jag föredragit att vara född några år senare. Eftersom min make och jag skulle ha haft en mindre åldersskillnad. Som barn och nu när jag är äldre kommer det fortfarande att finnas vissa svårigheter.

Åldersskillnaden mellan dem diskuteras i en ny intervju med Expressen. Efter mycket negativ feedback i början säger de att det har lugnat ner sig mycket.

–Sverige verkade lite utöver det vanliga för mig. För mig är det ett arkaiskt sätt att se på saker och ting. Laila Bagge hävdar dock att folk inte är riktigt intresserade av ämnet längre.

Hennes pojkvän backar upp henne.Jag har inte hört något om det sedan dess. Korosh Kananian tycker att det är omodernt.

I höst firade de femårsjubileum som par och är nu inne på sitt sjätte äktenskapsår.Många människor hyste misstro på grund av skillnaderna mellan deras åldrar. Även nu är det så. Hittills tror jag att vi har motbevisat många av de påståenden som har framförts om oss.

Han tar Liam och Kit över hela stan till och från träningen, så Korosh är en mycket viktig medlem av denna familj.

Korosh kananian ålder
Korosh kananian ålder

You may also like...