Knappe schaatser vrouw
Knappe schaatser vrouw

Knappe schaatser vrouw /\ Ons kleine land staat bekend om zijn vermogen om te concurreren met de beste ter wereld op het gebied van sport.

Wat aantrekkelijke vrouwen betreft, zijn we verre van ondervertegenwoordigd. We besloten deze twee te combineren en presenteren u een lijst met de mooiste sportvrouwen van Nederland op dit moment.
Hoewel ze recentelijk overstapte van korte naar lange baan, was ze de eerste Nederlandse shorttrackster die een gouden medaille won op de Olympische Spelen.

Niet slecht voor een 21-jarige en daarmee een onmisbaar lid van onze lijst van aantrekkelijkste Nederlandse sporters.Ze is nog vrij jong, 19 jaar oud. Dit doet echter niets af aan haar capaciteiten.

Ze won het WK Junioren in 2016 en 2017. Op termijn zal ze uit de schaduw van Koen Verweij kruipen. Je kunt in ieder geval gerust stellen dat Jutta Leerdan een topsporter is.

De keuze van Rafael van der Vaart bij vrouwen wordt eens te meer aangetoond door deze handbalster. Estavana en de voormalige voetballer zijn sinds 2016 aan het daten en kregen op 23 juni 2017 een baby.

Puck Moonen, een 22-jarige rijzende ster in het vrouwenwielrennen, heeft een mooie toekomst voor zich. Hoewel haar uitvoeringen niet geweldig waren, is ze nog steeds een genot om naar te kijken.

Knappe schaatser vrouw

Tess heeft momenteel een relatie met Estavana’s ex, Mart Lieder, een voetballer in de handbalwereld. Doelman van het Nederlandse handbalteam Tess is ongetwijfeld hun beste speler.

Als lid van het damesvolleybalteam sinds 2010 heeft Myrthe deelgenomen aan tal van wedstrijden, waaronder de Olympische Spelen.

Irene voelt zich op haar gemak in verschillende omgevingen. Inline skaten is een tweede sport voor de langebaanschaatser en in 2015 won ze de Nederlandse kampioenschappen bij de Mass start.

Lieke is een begrip in de voetbalwereld. Naast een belangrijk radertje in het Nederlands elftal is ze ook een trots lid van FC Barcelona. Ze werd vorig jaar verkozen tot de beste voetballer ter wereld sinds ze haar land dat jaar aan het EK hielp.

Het mooiste doelpunt van het jaar in Spanje ging vandaag ook naar haar. Het is een doelpunt op 2:38 van de video.) Sinds 2015 speelt de aanvallende middenvelder van het Nederlands Elftal voor Arsenal.

Tijdens haar professionele carrière scoorde de 27-jarige 77 doelpunten in 165 optredens voor haar team. Aangezien we een lange lijst hebben met prachtige Nederlandse sportvrouwen, is het mogelijk dat jouw favoriet er niet bij staat.

Om teleurstelling te voorkomen, zetten we op deze lijst slechts vijf dames die tot de aantrekkelijkste Nederlandse sporters behoren. We zijn vertrokken!

Deze ijskoningin laat ons in zwijm vallen met haar ijzige schoonheid. Jutta is niet alleen een ervaren kunstschaatsster met een lange lijst van prestaties op haar naam, maar ze is ook een visuele traktatie.

Wij hebben niets negatiefs te melden over het feit dat ze al eerder de prijs van de mooiste billen van Nederland heeft ontvangen.

Knappe schaatser vrouw
Knappe schaatser vrouw