Klaas otto vriendin
Klaas otto vriendin

Klaas otto vriendin /\ Heel Nederland is geïnteresseerd in het liefdesleven van de familie Hazes. Als het niet om haar zoon Rachel Hazes gaat, gaat het wel om haar. Er is nieuwe ‘liefde’ om haar heen gesignaleerd.

Rapporten over “Verhaal” van Rachels management bevestigen dat ze het inderdaad naar haar zin heeft met haar nieuwe vriend.

Met wie brengt Rachel in haar vrije tijd tijd door? Klaas Otto is zijn naam, en ze kennen elkaar al heel lang. No Surrender, een beruchte motorbende, is opgericht door Klaas. Na te zijn beschuldigd van afpersing, zware mishandeling en witwassen van 1,3 miljoen euro, werd Klaas bekend bij het grote publiek.

Uiteindelijk werd hij veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf. Klaas ging na drieënhalf jaar gevangenisstraf in beroep en werd in 2020 vrijgelaten. RTL Boulevard heeft van de directie van Rachel laten weten dat zij en Klaas het naar hun zin hebben. “Laten we het nu een dag noemen. Niemand kan voorspellen wat de toekomst in petto heeft.”

Rachel daarentegen is veelvuldig betrokken bij het liefdesleven van haar eigen zoon André, die ze heeft grootgebracht. Nu wordt hij gelinkt aan Anne Rose, maar daarvoor zou hij een relatie hebben met Monique, de moeder van zijn kind. Volgens Rachel is er niets van waar. In onderstaande video legt ze dit uit.Om te zoeken naar.nl heeft het nieuwste van het nieuwste.

Emotioneel Klaas Otto is onvermurwbaar dat hij geen van de getuigen heeft beïnvloed.Emotionele Klaas Otto ontkent categorisch dat hij getuigen heeft beïnvloed.

Verzenden naar Whatsapp Het is mogelijk om te delen via Facebook en Twitter. Delen op Linkedin E-mail is de beste manier om het woord te verspreiden.

Klaas otto vriendin
Klaas otto vriendin

een sterk gevoel Klaas Otto ontkende dinsdag in de rechtbank van Breda ten stelligste dat hij ooit opdracht had gegeven om getuigen te beïnvloeden. Volgens de oprichter van motorclub No Surrender zou een antwoord op de vraag wat er achter dit vermoeden zou kunnen zitten welkom zijn.

Piet S. Allen, die naar verluidt opdrachten heeft gekregen van de ex-advocaat van Otto en deze vervolgens heeft doorgegeven aan Otto’s vriendin Nancy B., staat volgens het OM dinsdag voor de rechter.

Er is een aantal personen dat in deze zaak verdacht zou kunnen zijn, onder wie Joop M. en Sjang K. In een strafzaak over Otto’s afpersing van M.. heeft de eerste zijn verklaring in het voordeel van Otto gewijzigd. Omdat een familielid van K. met de politie had gesproken over Otto, moest hij worden benaderd.


Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender, heeft een prille relatie met Rachel Hazes. In het verleden werd Otto veroordeeld tot gevangenisstraffen wegens afpersing en bedreiging.

“We genieten van elkaars gezelschap. “Laten we er nu maar mee stoppen. Niemand kan voorspellen wat de toekomst zal brengen.”Mike had begin 2020 een korte relatie met de weduwe van volkszanger André Hazes, haar eerste sinds zijn dood.

In 2018 werd Otto veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf voor verschillende strafbare feiten, waaronder bedreiging, afpersing en witwassen. Nadat hij in beroep was gegaan, werd hij in het voorjaar van 2020 eindelijk vrijgelaten, meer dan drie jaar nadat hij in afwachting van zijn proces onder huisarrest was geplaatst.

Klaas otto vriendin
Klaas otto vriendin