Klaas gort moeder
Klaas gort moeder

Klaas gort moeder /\ Het blijkt dat Ilja en Turf Gort niet meer samen zijn. De Amersfoortse wijnmaker met de lange snor is vanaf nu een eenzame figuur. Er klopt niets van de geruchten dat ik een affaire heb met een andere vrouw.” “Ik heb een paar vrouwelijke kameraden.

“Ik wil niet dat dit een Rob de Nijs en Belinda Meuldijk-achtige affaire wordt”, zegt Turf met een wrange glimlach. Dat gezegd hebbende, het is zo. Een week is verstreken sinds ik Ilja voor het laatst zag. Mijn man en ik, evenals onze zoon Klaas, zijn naar Lage Vuursche gereden.

“Het feit dat ons huwelijk in puin ligt, is buitengewoon frustrerend”, zei hij.Het Chateau La Tulipe de La Garde wordt niet beïnvloed door het totaalbeeld. Uiteindelijk is het de bedoeling dat Klaas het kasteel overneemt, zegt Ilja. Ondertussen zijn we samen aan het wintersporten terwijl hij in Londen is voor managementtraining.

” Toen ik Ilja vroeg naar de motivatie van Turf om te scheiden, zei ze dat ze het gewoon wilde afmaken. Dat is teveel voor mij. Wijnboeken schrijven en allerlei andere dingen doen, daar ben ik goed in.” Ongelovig verklaart Turf: “Ik wil niet op de fluit blazen, maar er is al geruime tijd een andere vrouw.

Omdat het niet meer leuk was, heb ik de beslissing genomen om te vertrekken. Albert Heijn verkoopt Ilja’s Tulipe-wijnen, die zijn gemaakt in het Chateau de la Garde in Bordeaux.The Wine Survival Book en ‘The Merlot Mystery’ zijn slechts enkele van de boeken die hij schreef over zijn avonturen in Frankrijk als ‘Living as Gort’.

Caroline d’Hollosy en Ilja Gort trouwden vorig jaar in een interview met De Telegraaf. Een kleinere ceremonie in Amersfoort was het oorspronkelijke plan, maar vanwege de coronamaatregelen is gekozen voor dit alternatief.

Ondanks ons recente huwelijk hebben we een moeilijk jaar achter de rug.’ Het is allemaal geheim’, zegt Gort, die in al zijn boeken naar zijn partner verwijst als ‘de minnares van de wijnboer’.

Met honderd verwachte gasten, lange tafels, een gebraden os die brandde en champagne spetterde, zou het kasteel omgetoverd worden tot een enorme bash. “Het ging echter allemaal mis.”

Als gevolg hiervan besloten Gort en d’Hollosy om hun kleinere bruiloft in Amersfoort te houden. Wat een prachtig en hartverwarmend gebaar was dat ook.”

Er waren geen plannen voor de wijn- en programmamaker om opnieuw te trouwen. Terwijl ik haar op een gegeven moment aan het bewonderen was, dacht ik: “Oef, wat een fantastische, lieve en mooie vrouw. Laten we niet de fout maken om te verstrikt te raken in onze eerdere beslissingen. Nu ben ik weer een getrouwde man .

Al pratend vermeldt Gort dat zijn zoon Klaas, een 31-jarige wijnmaker uit Zuid-Frankrijk, nu de leiding heeft over het bedrijf. De presentator van Gort over de Grens is van plan het grootste deel van zijn tijd te besteden aan het schrijven en ontwikkelen van een nieuwe televisieshow. “Alles combineren werd gewoon te veel.”

Klaas gort moeder
Klaas gort moeder