Kinderen guus verstraete
Kinderen guus verstraete

Kinderen guus verstraete /\ AJ Albert De Graef, beter bekend onder zijn artiestennaam Guus Verstraete Jr., was een Nederlandse televisieregisseur die in de jaren tachtig werkte.

“Guus Verstraete, 69 jaar oud, is vanmorgen onverwachts weggegaan, volgens zijn familie, die volledig verbijsterd is. Deze week werd Guus opgenomen in het ziekenhuis voor behandeling van hartproblemen.

Om de privacy van de familie te beschermen, vragen ze dat hun naam niet worden gebruikt “verklaarde een vertegenwoordiger voor het gezin

De komende maand repeteert Simone voor een nieuwe musical. De biografie van Annejet van der Zijl is geschreven door Annie MG Schmidt, die het boek signeerde.

“Ik kan niet geloven dat het zo lang geleden is. Ik ben echter van plan om zo snel mogelijk terug te keren naar mijn werk.”

De zangeres en actrice uit zich in de advertentie (Advertentie). “Omdat we ons er allemaal van bewust zijn dat het beter is om op tijd op het werk te komen. Voor het ritme en de afleiding graag.

Kinderen guus verstraete
Kinderen guus verstraete

Ik loop tegen het probleem aan waar ik het vandaan ga halen, wat altijd een zorg is .” Simone beschrijft de oorverdovende stilte als ‘enorm’.

“‘s Ochtends alleen uit bed moeten komen en niemand begroeten is niet prettig. “Ik zal het doen, bij het licht van die kaars,” zeg ik. Een hoek van de vensterbank, net rechts van de televisie, wordt aangegeven door haar gebaar.

De beelden van haar man, elk met een brandende kaars, zijn verspreid door het hele huis. De uitdrukking “Goedemorgen schat” betekent “Goedemorgen lieverd.”

Ze stond daar, naast de kist en omringd door een zee van rozen. Er komt een traan in mijn ogen als ik dit lees. Dit zou het podium zijn waarop ik zou optreden. “

‘DeLaMar’ is een plek waar ik van ben gaan houden.’ Ik had nooit gedacht dat ik mijn laatste woorden zou zeggen tegen mijn beste vrienden en familie. Maar ik heb nu geen woorden voor woorden.

Het enige dat je kunt denken is: “Verdomme, dat was niet de bedoeling, toch? “En zeker niet in een gescripte situatie.”

Kinderen guus verstraete
Kinderen guus verstraete

Een tragische dood vond plaats in maart 2017 voor Simone Kleinsma’s trouwe metgezel. Volgens de actrice in een interview ziet ze Guus’ kinderen en kleinkinderen nog regelmatig.

“Dat ik hier, op dit podium, zou optreden.” ‘DeLaMar’ is een plek waar ik van ben gaan houden.’ Ik had nooit gedacht dat ik voor het laatst afscheid zou nemen van mijn beste vrienden en familielid. Ik kom nu echter woorden tekort. “

Verdomme, dit was duidelijk niet gepland, toch?” mompel je tegen jezelf. Volgens Simone Kleinsma ‘zeker niet in een script’.’

Hij was volgens Verstraete drie keer getrouwd. Uit zijn eerste twee huwelijken had hij in totaal drie dochters. Simone Kleinsma was een actrice die hij in 1986 ontmoette tijdens het filmen van de televisieshow Wedden dat…? Jos Brink, de presentator van Bet dat..?, volbracht hun huwelijksvoltrekking op 5 juni 1990 in Blaricum.

Volgens Brandsteder stond Verstraete aan de basis van elk programma waaraan hij werkte. Als dolly-trekker “was hij een ervaren ambachtsman met een verfijnd gevoel voor esthetiek”, zegt de auteur.

De ceremonie werd bijgewoond door een groot aantal bekende medewerkers. Vrienden en kennissen waren unaniem in hun bewondering voor het kunstenaarschap en vernuft van Verstraete.

Guus Verstraete, een regisseur die op 69-jarige leeftijd stierf, werd herinnerd voor zijn bijdragen aan de cinema. Na een hartinfarct werd eerder deze week de echtgenote van Simone Kleinsma naar het ziekenhuis gebracht.