Kevin hart lengte
Kevin hart lengte

Kevin hart lengte /\ Kevin Darnell Hart is een stand-upcomedian en acteur uit de Verenigde Staten van Amerika. Na het winnen van vele amateurkomediewedstrijden in New England, werd Hart in 2001 door.

Judd Apatow gecast voor een terugkerende rol in de tv-serie Undeclared, zijn eerste echte doorbraak in zijn carrière.

geboren en getogen in Philadelphia Slechts één seizoen, maar hij verscheen later in Paper Soldiers (2002), Scary Movie 3 (2003), Soul Plane (2004), In the Mix (2004) en Little Fockers (2005), onder andere vele andere films (2010).

In 2008 bracht Hart zijn eerste stand-upalbum uit, I’m a Grown Little Man, en verscheen in Think Like a Man, Grudge Match, Ride Along en het vervolg Ride Along 2, evenals About Last Night en Get Hard.

Hij verscheen ook in Central Intelligence, The Secret Life of Pets, Captain Underpants: The First Epic Movie (2017), Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) en Night School: The Movie (2018). (2019).

Seriously Funny werd in 2011 gevolgd door Laugh at My Pain; Laat me uitleggen, in 2013, en tot slot, wat nu? in 2016, die hij in 2017 uitbracht.

Hart werd in 2015 uitgeroepen tot een van ‘s werelds meest invloedrijke personen op Time Magazine’s jaarlijkse Time 100-lijst. Hij speelde zichzelf in de hoofdrol in Real Husbands of Hollywood.

In 2017 werkten Hart en Lionsgate samen om het Laugh Out Loud Network te ontwikkelen, een abonnementsservice voor streaming.

https://www.youtube.com/watch?v=sVvRUr8K4lI
Kevin hart lengte

In Philadelphia, Pennsylvania, werd Hart geboren op 6 juli 1979. Het Office of Student Registration and Financial Services van de University of Pennsylvania had zijn moeder Nancy Hart in dienst, die werkte als systeemanalist. Robert is zijn oudere broer.

Omdat Kevin opgroeide in een onstabiel gezin met een drugsverslaafde als vader, Henry Witherspoon, die het grootste deel van zijn jeugd in en uit de gevangenis doorbracht, leerde hij zijn opvoeding het hoofd te bieden door zich te wenden tot humor. Hij is een vroom christen.

Kort na zijn afstuderen aan de George Washington High School in Philadelphia, schreef Hart zich in bij het Community College van Philadelphia, maar stopte ermee en verhuisde naar New York.

Het duurde niet lang of hij had werk gevonden als schoenverkoper in Brockton, Massachusetts. Tijdens een amateuravond in Philadelphia besloot hij zijn stand-upcomedycarrière serieus te nemen.

Toen Hart optrad als Lil Kev in The Laff House in Philadelphia, ging het niet goed. Er waren meerdere keren dat hij van het podium werd gegooid, waaronder een keer toen een heel stuk kip naar hem werd gesmeten.

De reactie van het publiek op de optredens van Hart nam toe nadat hij begon mee te doen aan comedy-wedstrijden in Massachusetts.

Kevin hart lengte
Kevin hart lengte