Kersti Adams-Ray Barn
Kersti Adams-Ray Barn

Kersti Adams-Ray Barn /\ Kersti -Ann Adams-Ray, svensk journalist och TV-värd, föddes den 6 december 1941 i Solna socken. Adams-pappa Ray’s är en känd kirurg, så det verkar vettigt att hon skulle gå in på det medicinska området. Hon gick på college i USA 1961 och 1962 och tog sedan en filosofiexamen från Stockholms universitet.

  1. Med hjälp av sin moster, radioproducenten Barbro Svinhufvud, kunde Adams-Ray få en plats på Sveriges Radios Tonrsträffen 1958. Därefter samarbetade hon med Johan Sandström i programmet Spisarparty. Hennes talkshow Drop-In från 1963 var den första i sitt slag.

musikalisk show som sänds i Sverige som fokuserar på samtida popmusik. Hon var programledare för mitten av 1960-talets radioprogram Din soldat, när par på den tiden skickade grammofonhälsningar och lyckönskningar till varandra. Hon har också varit värd för radioprogram som “Frukostbrickan” och “Tio I top.”

Vi har både Kvällstoppen och Svensktoppen. Hon var medlem i Melodifestivalens jury 1972 och TV-reporter för Sveriges magasin 1974. Hon har gästspelat i Diggiloo (tv) och Sommar (radio). Det sista jobbet Adams-Ray hade på SR var

som programledare för Aurora, en direktsänd morgonshow i P2. En mängd olika klassiska musikstilar och epoker finns representerade här. Den 31 augusti 2007 lämnade Kersti Adams-Ray sin tjänst. Hon hade en liten roll i musikvideon till “Snook, sweat and tears” av rapgruppen Snook. Det här är Kersti Adams-Ray.

släkting till en av gruppens två deltagare, Daniel Adams-Ray. Sedan 1967 har hon varit tillsammans med sin man, arkitekten Krister Tham. Adams-Ray är ett yngre syskon till Adams-Ray, också professor i kirurgi. USA var där hon gjorde sina filosofiska studier.

Stater 61 och 62, och 71 skrev han in sig som filosofikandidat vid Stockholms universitet. Adams-Ray hördes första gången i radio 1958 i Sveriges Radio med programmet Tonrsträffen, som producerades av hans snabbare radioproducent Barbro Svinhufvud. Alla följande

arbetat med Johan Sandström i mjukvaruprojektet Spisarparty under ett helt år. När hon bara var 21 år gammal fick hon ett jobb som programledare för Drop-In, Sveriges första musikprogram tillägnad popmusik. Under mitten av 60-talet ledde hon radioprogrammet Din soldat.

Flickvännerna och de värnpliktiga berättade om sin hälsa och sina drömmar om att äga en fonograf. Han har också varit värd för radioprogram som “Frukostbrickan”, “Tio I top”, “Kvällstoppen” och “Svensktoppen”. 1972 var han medlem i Melodifestivalens jury och 1973 var han huvuddomare.

Kersti Adams-Ray Barn

Han kom till Sveriges magasin 1974 som tv-reporter. Hon har gästspelat i Diggiloo och Sommar, både i tv och i radio. 2016 släppte Daniel Adams-Ray ett avsnitt i fyra delar (ep).Isabel Serrander, en skådespelerska, hjälpte honom.

Identifierad som Isabel, en karaktär som går förbi. När Daniel Adams-Ray tog med sin flickvän till Nyhetsmorgon upptäckte han att toggarna inte höll så bra.Ett citat från intervjupersonen: “Hon är inte precis den mest optimistiska personen.

gillar brev, men värdesätter “själva gesten” mer “Därav brevet hon skickade till henne. Stämningen mellan de två grupperna förblev dock oförändrad. Enligt Daniel Adams-Ray var det enda föremålet som fick minimalt stöd personens eget ego. För att uttrycka sig enkelt,

lyssna! Jack Adams-Ray är professor i kirurgi och gav sin dotter efternamnet som bär hans eget yrke. Papperet överlämnades till henne. Kandidatexamen i kemi från Stockholms universitet 1971, efter att först ha tillbringat 1961 och 1962 i amerikansk högre utbildning. Hennes akademiska karriär började i USA. Adams

inledning Hans faster Barbro Svinhufvud är radioproducent på Sveriges Radio och det är hon som kopplat ihop Ray med stationen. Adams framträdande i radioprogrammet Tonstraffen 1958 fungerade som den offentliga debuten för Ray. Hon gick sedan till jobbet.

i samarbete med Johan Sandström i utvecklingen av mjukvaran Spisarparty. Daniel Adams-Ray och hans mångåriga älskarinna Isabel är tillsammans med sina två barn. De uppfostrade ett par barn som ett par. Baserat på den information som lämnats är Hants barn båda pojkar.

är bebisar i mars 2018 respektive maj 2021. Tillägnad sin älskade Isabel skapades den här låten av kompositören Daniel Adams-Ray. Daniel Adams-Ray släppte en EP med fyra låtar 2016. En av dessa låtar skrevs till exempel bara för Isabel Serrander, den

kvinnlig följeslagare vid tidpunkten för sammansättningen. Det enda namnet som någonsin getts till den är “Isabel”, och det är bara bra. Detta var information som gavs av Daniel Adams-Ray med News Morning-tittarna. Men hans partners reaktion var mindre än entusiastisk.

hopplös trots mina bästa ansträngningar. Enligt hans kommentarer i intervjun är låten inte en av hennes favoriter, men hon uppskattar gesten att han skriver den åt henne. Trots denna nya uppenbarelse behöll paret sina optimistiska

attityd. Bara Daniel Adams-pride Ray’s skadades, därför reagerade han på ett visst sätt, hävdar han. Han tillade att detta var den enda motivationen för hans svar. Jag kan knappt hålla tillbaka min entusiasm över denna fantastiska utveckling.

Adams-Maka Rays och barn: En komplett guideBarn. När Daniel Adams Ray inte lägger ut ny musik är han en vanlig kille som tycker om att umgås med sin familj. Konstnärens närmaste familj beskrivs nedan.

Kersti Adams-Ray Barn