kelly spronk leeftijd
kelly spronk leeftijd

Kelly spronk leeftijd /\ In Models in Paris geeft Kelly Spronk een kijkje in haar leven als model. De 25-jarige vrouw zal voor de duur van haar verblijf in Parijs in een modelwoning wonen. Voorafgaand aan Fashion Week demonstreerde zij en een groep andere modellen elk facet van hun werk. Het doel is om in de weken voorafgaand aan Fashion Week zoveel mogelijk modellenbanen binnen te halen.


Bij Models in Paris is Kelly Spronk van Opdam te zien. Tijdens een schoolreisje naar Londen zag een modellenscout de 25-jarige en sindsdien is ze modellenwerk. Om eerlijk te zijn, ze is een gerenommeerd model dat een leuk bijverdienste verdient met haar Instagram-berichten. Meer dan 65.000 mensen volgen haar al op Instagram.

Kelly geniet nog steeds van haar werk als model, ondanks het feit dat ze nu moeder is. Als model werk je altijd met nieuwe mensen en op nieuwe plekken, wat vervelend kan zijn. Geen idee hebben waar je terecht komt is voor mij erg ontspannend. Ik zou gek worden als ik de hele dag achter een computer zou moeten zitten. Bovendien legde Kelly uit: “Ik moet ook in staat zijn om te bewegen en mijn eigen ding en zo te doen”.

kelly spronk leeftijd
kelly spronk leeftijd

Kelly Spronk heeft een beroemdheidsvriendje naast haar eigen opkomende sterrendom. Kaj van der Voort, een voormalig lid van de Nederlandse boyband B-Brave, heeft een gelukkige relatie met Kelly. Het was moeilijk voor Kelly om definitief afscheid te nemen van haar vriend, maar ze doet dit met een goede reden. Als ze daar naartoe gaat, hoopt ze een nieuwe beautycampagne te winnen in Parijs.

Ze staat bekend als model en vlogger omdat ze een breed scala aan video’s op haar YouTube-kanaal heeft geplaatst, waaronder reisverslagen, avonturen op muziekfestivals en fotoshoots voor modellenwerk.

In september van dat jaar begon ze voor het eerst foto’s op Instagram te plaatsen. Toen ze begon met modellenwerk, kreeg ze veel aandacht vanwege de foto’s die ze online plaatste. Daarna begon ze videocontent te maken voor haar blog, kellyspronk.com, passend bij haar Instagram-feed.

Woonde in september 2017 Burning Man Festival bij met haar vriend. Ze nam een ​​video op bij de foto’s die ze op het festival nam en plaatste deze op haar YouTube-kanaal zodat anderen ze konden zien.Ze komt uit Nederland en is daar haar hele leven opgegroeid.

Op Instagram is ze ook samen met haar vader te zien.Kelly Spronk is een twintiger die reist, model staat op Instagram en daar heel succesvol in is. Deze vrouw heeft meer dan 100.000 Instagram-volgers en ze doet het best goed voor zichzelf.

Kelly zal een populaire keuze zijn voor adverteerders omdat haar foto’s up-to-date en relevant zijn voor het jaar 2018. Poseer voor een perfecte achtergrond, in een coole outfit en natuurlijk op de bekende posities. Hieronder is een galerij met afbeeldingen van haar Instagram-account.

kelly spronk leeftijd
kelly spronk leeftijd