Josie Capllonch Pojkvän
Josie Capllonch Pojkvän

Josie Capllonch Pojkvän /\ Relationsstatus: Pojkvän | Josie Capllonch Josie hävdar att hon har varit tillsammans med sin partner i många år. Å andra sidan lade hon upp en Tictoch-video på sitt konto den 31 oktober förra året, och dansade glatt till Abbas tolkning av “Waterloo” och textade den: “Jag börjar prata med en ny kille varje gång.”

Hälsningar, älskling. Många hashtags, som “singelliv” och “singel över 30”, följer med filmen. Sedan dess har hon och hennes pojkvän förmodligen flyttat ihop och inlett ett seriöst förhållande. Han kan helt enkelt inte göra det.

att använda sociala medier, och han har inget intresse av att lära sig hur man gör det. Det enkla faktumet att han föddes i Australien betyder att hans namn och arbete i stort sett är okänt utanför hans hemland. Ingen mindre än nära familj och vänner var inbjudna. Enligt ett brev hon skrivit framstår det så. Det är för att de har gjort det

har bott tillsammans i Australien de senaste två veckorna medan jag letade efter en delad lägenhet. Förutom att det är första gången familjerna någonsin sambor i samma bostad, blir det också första gången familjen någonsin delar sin bostad med en utbyggnad.

Den tidigare medlemmen Josie Capllonch hävdar, “vi var medvetna om vad vi gjorde.” Josie Capllonch och hennes australiska pojkvän har varit på semester de senaste två veckorna. Paret håller just nu på att jaga hus. Det, säger hon, är något att notera

Med en glimt i ögat säger hon: “Vi har aldrig levt tillsammans förut, men han är den sötaste personen på planeten, och han kan hantera mig.” Medan hon och hennes man var oförberedda på graviditeten sa hon till Aftonblade, “vi var medvetna om vad vi gjorde.”

överraskning. Även Benjamins nya flickvän Diana nämns, som också råkar vara hans granne. Hon hävdar att det inte alltid är lätt att upprätthålla programmets stränghet. – Det är nog inte så mycket mer att tänka på, säger hon.

Det är dock inte lätt att upptäcka. På frågan varför du inte skulle ha gillat det säger Benjamin att han förstår eftersom han inte heller skulle ha velat det. Inte sedan några månader sedan har Josie tagit henne ombonad till Big Apple via flyg. Hon ville tillbringa tid i stadens fantastiska miljö samtidigt som hon samarbetade med

bara en handfull hängivna följare. Ta en titt på ett äldre klipp där damen nämner att hon kommer till Berlin men har problem med att hitta ett boende. En underbar tjej i Tulum som jag har varit i kontakt med söker en kompis. Om jag ska tjäna mer pengar på ensamresor än någon annan källa, varför

Josie Capllonch Pojkvän

Var det inte då jag kände mig som mest tillfreds? Mot bakgrund av nyheterna blev många häpna. Josie har setts festa i en mängd olika miljöer under de senaste åren, vilket har fått många av hennes följare att anta att hon för närvarande är singel. När hon meddelade sin graviditet chockade hon många människor.

Hon dejtade honom seriöst under ganska lång tid. Hon säger dock till Aftonbladet att hon är lättad och glad över nyhetens mottagande. Många tv-tittare har sagt: “Ja, jag är med min lilla pappa och har varit det länge.” Så länge hon kan minnas har hon bara velat bli mamma. Förtjust, säger hon.

att en dag snart skulle allt hon hoppats på gå i uppfyllelse. Könet på deras barn kommer att vara en överraskning för föräldrarna tills efter att barnet har fötts. Hon sa i en intervju med Aftonbladet, “Jag har alltid trott att jag skulle få en man, men nu när jag är gravid vill jag hellre ha en tjej.” Efter att ha fixat allt,

Josies nära och kära gav en rundtur i hennes nya utgrävningar och delade sin spänning över hennes framtida livsstilsval. Att lämna Sverige var inte tillräckligt för att få henne att känna att hon hade ytterligare ett århundrade kvar att leva. Min oro har gått i taket under dagarna sedan jag var här. Som ett resultat av

Jag känner mig ensam och orolig på grund av den drastiska förändringen, vilket är normalt för en semester av den här typen. Experten försäkrar oss med andra ord att en sådan resa är ganska normal, så fortsätt gärna med dina planer om du eller någon du känner funderar på att göra samma sak. När Josefin “Josie” Capllonch gjorde sitt chockerande tillkännagivande var många människor häpna.

att bli mamma för första gången denna vecka. Många antog omedelbart att det var ett stort misstag efter att de fick reda på att det inte fanns någon pojkvän på sociala medier. Av denna anledning är den gömda pojkvännen närvarande. Efter förlossningen är alla nyfikna på Josies pojkvän och identiteten på barnets biologiska pappa.

födelse. Ingen visste om det innan tillkännagivandet gjordes, så det var inte synligt på sociala medier. Ingen märkte detta på sociala medier efter beskedet. Nu förklarar hon för Hänt varför hon har dolt sin pojkväns identitet för alla. Inte en enda social

media där han kan eller vill publicera sitt arbete. Det är bara det att han kommer från Down Under, där ingen ägnar sig mycket uppmärksamhet åt lokala kändisar. Alla där var släkt eller väldigt nära vänner. Det skriver hon i sitt brev. De senaste två veckorna, medan de båda söker arbete i Australien, har de bott tillsammans.

delad lägenhet eller hus Detta kommer att vara det första boendet som familjen någonsin har delat och första gången de någonsin välkomnar en ny medlem. Vi visste vad vi gjorde, förklarar Josie Capllonch, en av deltagarna. Australiska invånare kanske känner igen Josie Capllonch och hennes partner.

nyligen, under de senaste två veckorna. Paret är för närvarande på husjakt. Det är första gången vi bor tillsammans, men han är världens snällaste kille och han vet hur han ska hantera mig, säger hon glatt. Aftonbladet citerar henne som säger “vi var medvetna om vad vi gjorde”, trots graviditetens oväntade karaktär.

Josie Capllonch Pojkvän