Josefin Ottosson Ålder

Josefin Ottosson Ålder
Josefin Ottosson Ålder

Josefin Ottosson Ålder /\ Josefin är en kvinnlig bosatt i Hägersten, Sverige i Lm Ericssons Väg 10 B. Hon föddes den 16 april 2001. För 30 veckor sedan ryckte hon upp till en ny sorts grävningar (7 februari 2022). Det verkar inte finnas någon annan i huset som är äldre än hon.

15 år. Det finns ingen särskild behandling för Josefin. Hittills denna månad har vi publicerat 16 uppgifter om Josefin. Josefin har befattningar i flera företag, inklusive styrelsesuppleant (för mer information om dessa företag, scrolla ner).

det finns ingen information tillgänglig på internet men vi kommer att försöka uppdatera den snart

Josefin befinner sig just nu i Stockholm.Igår la hon upp en video där hon bekräftar att hon och Josef hade gjort slut. I videon hävdar Josefin att hon levt i en mardröm under deras förhållande sedan Josef var otrogen mot henne 15 gånger. Efter Josefs framträdande på Ex on the Beach, de

De två delade ett hem och en hund. Den 18 april släpper Johanna Ottosson en video där hennes ex-pojkvän Josef hävdar att de hade ett öppet förhållande och Josef lägger upp en film där Josefins bästa vän Eveline säger att Josefin ljuger. Josef tillägger att Eveline låtsades vara på hans sida för att få ut information.

selfie framför hennes 100 000 Instagram-följare och inlägg, “Vi får se när vi hörs nästa gång, hejdå.” Plötsligt bleknar 15-åriga Johanna in i radiotystnad, trots att hon varit ansvarig för att uppdatera sin YouTube-kanal i flera år.

kanal som uppdateras varje vecka med nytt innehåll. Hon är tyst i tre månader, och hennes trogna beundrare har ingen aning om att hon befinner sig i Statens institutionsstyrelse, ett SiS-hem för unga i Rby utanför Lund, där hon blir allt mer berusad. När det gäller socialpolitik och förvaltning,

Enligt resultaten av studien konsumerar Johanna en halv flaska alkohol dagligen, fyra eller fem dagar i veckan, och när hon en gång får göra ett utandningsprov visar mätaren 1,8 promille alkohol.

Socialtjänstutredningen konstaterar Johannas “allvarliga alkoholkonsumtion”, och i augusti beslutar förvaltningsrätten att hon ska omhändertas enligt ungdomsrättslagen (LVU). Som sådan har det beslutats att detta är hennes enda alternativ för att bryta sitt missbruk. Absolut inte jag!

gick ut för en natt av fest. I sällskap med ingen satt jag hemma och insupade. Jag upptäckte att för att kunna fortsätta behövde jag dricka alkohol innan jag gick på fanmöten för YouTubers. Enligt Johanna började hon hoppa över sjätte klass för att hon kände att hon behövde alkohol för att vara den hon var på YouTube. När hon

gick dit ofta resulterade i att hon återvände till sitt hus mitt på dagen. Skolan var där jag mådde som sämst, så att vara där var en utmaning. Jag hade svårt att vara uppmärksam i klassen eftersom jag hela tiden var medveten om att andra människor dömde mig.Hon hade ett tag när hon gick i sjuan.

Hon säger att hon äntligen gjorde ett att hon hade så mycket problem med skolforskning och fick reda på varför. Det visade sig att hon fick diagnosen autism. Folk som har väldigt roligt i skolan och får massor av vänner där kan nog inte föreställa sig hur svårt det är för mig att sitta i ett klassrum hela dagarna. Oavsett hur mycket alla

Josefin Ottosson Ålder

där. Jag bryr mig inte alls om mina betyg. Jag var säker på att jag har Youtube som framtida resurs. Jag ser inte poängen med att gå i skolan, men jag måste eftersom jag inte har något val. När Johanna var tonåring flyttade hon och hennes mamma från Jönköping till förorten Ekerö, inte långt från Stockholm. Faktum är att hennes berömmelse och förmögenhet på YouTube

skickas in i omloppsbana; snabbt expanderat. Det skedde en plötslig ökning av antalet dagliga prenumeranter till hundratals. Ändå, när stressen ökade, vände jag mig till att dricka som ett sätt att behålla farten.Johanna tjänade till en början ungefär 1 000 kronor i månaden från sitt YouTube-konto. Denna summa ökade och nu

Så länge hon fortsätter att ladda upp filmer får hon cirka 20 000 dollar i månaden. Fler visningar betyder mer pengar för henne. När jag först började tjäna pengar på YouTube var en av mina första tankar, “skit, nu kan jag köpa mycket mer alkohol.” Därför var det nog negativt att jag kunde tjäna pengar, och det sociala

tjänster överens om denna bedömning. Johannas självskademönster förvärrades i takt med att hennes berömmelse spred sig, och det varade i flera år. Hon hävdar att hon kände för att dö av all stress och förväntningar. YouTube är anledningen till att jag fortsätter varje dag. Om en video jag laddade upp inte har fått så många visningar som jag hade hoppats,

På sistone har saker och ting verkat gå nedåt. Åsikterna går isär om orsaken till Johannas psykiska tillstånd. Nya bevis tyder på att Johanna inte hade nytta av formell utbildning, att hon tillbringade långa perioder ensam hemma och att hennes dygnsrytm stördes.

och hade främst virtuella relationer är oroande, men hennes far håller med om att “åtminstone en del av detta beteende kan kopplas till hennes psykiska sjukdom.” Johannas mamma tror också att hennes dotters YouTube-kanal spelade en roll för hennes dotters s nedgång.

har kämpat känslomässigt och har inte kunnat klara sig; han hävdar att detta har satt press på henne att producera innehåll i en aldrig tidigare skådad skala; han tillägger, “YouTube-kanalen har varit hennes livlina.”

Johannas mamma erkänner att hennes dotters YouTube-karriär har orsakat henne oro och prestationsångest, men hon ser också positiv tillväxt hos sin dotter som ett resultat av arbetet. Johanna var ganska blyg och tillbakadragen som barn.

lanserade kanalen, klädde sig som den tjej hon önskade att hon kunde vara och filmade då och då vid trevliga tillfällen. “Varje gång hon har filmats har jag känt mig lättad”, minns hennes mamma.

Johanna medger att hon kan se varför vissa skulle tycka att kanalen var negativ: “Det satte press på mig att göra bra ifrån mig, men samhället förstår inte att det är ett genuint jobb. Nu mår jag mycket bättre och gör det bara för nöjes skull, och om det slutar med att hjälpa mig, då är det en bonus.”Det gör mig inte glad; Jag måste växla.

Josefin Ottosson Ålder

You may also like...