Jorien ter mors getrouwd
Jorien ter mors getrouwd

Jorien ter mors getrouwd /\ Jorien ter Mors is een Nederlandse skater die gespecialiseerd is in old-style shorttrack.

Ter Mors won gouden medailles op de 1500 meter en de ploegachtervolging op de lange afstand op de Olympische Winterspelen van 2014 in Sochi, Rusland.

Tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea, behaalde ze een gouden medaille op de 1000 meter op de langeafstandsrace.

Sea pakte samen met teamgenoten Yara van Kerkhof, Lara van Ruijven en Suzanne Schulting brons op de shorttrack en vestigde een nieuw wereldrecord.

Sköäven Ter Mors en öär slaan de handen ineen toen ze het aandurfden, döärdat de plogen van China en Canada in de A-finale ne faute makeden.

Jorien ter Mors, Olympisch kampioen, gaat trouwen. Dit is iets dat de skater op Instagram heeft gedocumenteerd. Ter Mors’ vriend Jeroen heeft haar ten huwelijk gevraagd toen ze op vakantie was in Gambia.

Jeroen nam me mee voor een strandwandeling na een mooie dag in Gambia. De zon was al gevallen en de lucht was gevuld met schitterende sterren.

Hij liet zich op zijn knieën vallen en vroeg me daar ten huwelijk, op dat mooie moment samen. Ter Mors, die sinds 2015 bij haar minnaar is, schrijft: “Ik zei ja!”

Afgelopen zomer moest het huwelijk van Jorien en Jeroen plaatsvinden. De bruiloft was iets waar zij en haar vrienden en familie naar uitkeken.

Jorien daarentegen moest je mededelen dat het feest was afgelast. “Het heeft te maken met alle commotie rondom iSkate”, legt Jorien uit aan Story, een weekblad.

Ze schaatste de afgelopen jaren voor de koepelorganisatie iSkate. De groep kwam in financiële moeilijkheden en is inmiddels opgeheven.

Jorien heeft nog tienduizenden euro’s tegoed van iSkate. Hierdoor kunnen de skater en haar man hun droomhuwelijk niet meer betalen. “We hebben nog geen nieuwe trouwdatum geprikt”, legt Jorien uit.

Jorien ter mors getrouwd

Toen Jorien ter Mors, een skater, anderhalf jaar geleden werd gevraagd om met haar minnaar Jeroen le Duc te trouwen, begon ze meteen met plannen.

Afgelopen zomer zou de tweevoudig Olympisch kampioene gaan trouwen, maar ze moest haar familie en vrienden laten weten dat de bruiloft vanwege haar precaire financiële situatie niet door kon gaan.

‘Het heeft iets te maken met alle commotie rondom iSkate’, legt Jorien uit aan Story. Ze schaatste de afgelopen jaren onder de vlag van het overkoepelende bedrijf iSkate, dat inmiddels door financiële problemen is opgevouwen.

Die les lijkt begin december, slechts drie maanden later, te zijn verdwenen en breekt af. Het gaat niet gebeuren.

En met wie moet ze die delen? Wie goed presteert, kan de hele wereld aan. Wanneer een voorstelling uitblijft, kan de wereld een heel kleine plaats lijken.

Ze was nooit het type om met een grote groep mensen om te gaan. Feesten en andere sociale bijeenkomsten kunnen af ​​en toe erg leuk zijn.

Ter Mors in Toscane voegt er echter aan toe: “Ik kon meteen mijn spullen inpakken en een week alleen zijn, op een gegeven moment.” Dat zou fantastisch zijn.

Ik ben iemand die het liefst mijn eigen ruimte en tijd heeft. Ik heb al die jongens van onze ploeg hier bij het zwembad niet nodig.”

De toekomstplannen van het paar omvatten niet trouwen. Ze hebben het er zelfs over gehad om kinderen te krijgen, maar dat zal niet snel gebeuren;,,Als ik een kind wil, stop ik met topsporten.’

Ik ga niet voor een jaar om een ​​kind te krijgen en dan terug te keren. Op dit moment is dat echter niet het geval.”

Jeroen le Duc stelde schaatser Jorien ter Mors anderhalf jaar geleden voor, en ze begon meteen te plannen. Ze verheugde zich op haar grote dag.

Helaas koos Jorien ervoor om de bruiloft later af te blazen. Story, een weekblad, bericht hierover.

Jorien ter mors getrouwd
Jorien ter mors getrouwd