Joey veerman vriendin
Joey veerman vriendin

Joey veerman vriendin /\ Joey Veerman is een Nederlandse voetballer die als middenvelder speelt voor de club Ajax Amsterdam.

Hij tekende in januari 2022 een contract bij PSV dat tot medio 2026 zou duren, waarbij de club iets minder dan € 6.000.000 aan compensatie ontving.

Veerman is door KNVB-coach Maarten Stekelenburg geselecteerd voor het Nederlands Elftal voor spelers onder de 19 jaar voor het vierlandentoernooi in Georgië.

Deze wedstrijd, die in november 2016 werd gehouden, was een succes! Het Nederlands onder-19 team speelde tegen Spanje in de tweede wedstrijd van het toernooi, waar hij zijn internationale debuut maakte.

Erwin van de Looi riep begin november 2019 de middenvelder op voor Jong Oranje. Hij werd niet gelijk gekozen.

Dit gebeurde alleen toen Azor Matusiwa geblesseerd was en niet meer kon spelen.

Veerman zag zich genoodzaakt de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Young Gibraltar en de oefenwedstrijd tegen Young England over te slaan vanwege onderbeenproblemen.

Op dezelfde manier als veel andere voetballers uit de vissersgemeenschap, begon Veerman, afkomstig uit een handbalfamilie , zijn voetbalcarrière bij RKAV Volendam.

Joey veerman vriendin
Joey veerman vriendin

Hij maakte in het seizoen 2016/17 zijn professionele voetbaldebuut voor FC Volendam. In maart 2017 werd hij erkend voor zijn bijdragen aan het middenveld van de palingboeren door de toekenning van een bronzen stier.

Veerman’s contract bij FC Volendam werd in november 2016 verlengd tot medio 2020. In diezelfde maand maakte de Volendammer zijn senior interlanddebuut voor het Nederlands onder-19 team.

Johnny Jansen, de trainer van Heerenveen, hoopt dat zijn smaakmaker behouden blijft en hij acht de kansen voorlopig uitstekend. “Op dit moment is alles perfect.

Geen enkele club moet nog een rapport indienen”, zegt Jansen op deze manier: de trainer denkt te weten waarom. “

Het is ook waar dat sommige teams misschien schrikken van het bedrag dat mogelijk moet worden betaald.”

Op de vraag wat er op het prijskaartje staat, antwoordt Jansen als volgt: “Ik geloof dat ze iets in de trant van 10 miljoen of iets dergelijks hebben genoemd.

Maar ik weet niet zeker of dat een geval van gekte is of niet. dit kan voor sommige mensen beangstigend zijn.”

Heerenveen-aanvoerder Henk Veerman was vanavond afwezig in de training van de ploeg vanwege de naderende geboorte van hun tweede kind.

Joey veerman vriendin
Joey veerman vriendin

Dat was in de loop van de wedstrijd al gebeurd. Joey Veerman mocht vanavond in Heerenveen bij afwezigheid van Henk de aanvoerdersband dragen, waardoor hij na afloop van de wedstrijd een ontmoeting moest hebben met ESPN.

Het was Fresia Cousio Arias die zijn woorden niet kon of wilde accepteren toen hij haar vertelde dat de baby Joey zou heten als het een jongen was.

Joey Veerman, middenvelder van SC Heerenveen, heeft een contract getekend bij PSV.

Beide teams hebben een wederzijds voordelige deal bereikt. De middenvelder zou een contract tekenen bij PSV dat minimaal 4,5 jaar zou duren.

Natuurlijk staat er achter vrijwel elke voetballer een voetbalvrouw, en Joey is daarop geen uitzondering. Daarom stellen we je graag voor aan Chantalle Schilder, de vriendin van Joey Veerman.

Afgelopen zomer brachten ze met zijn vieren veel tijd door op Ibiza. Op Instagram zien we dat de vriendin van Joey Veerman graag reist.

Uit Chantalle’s achternaam kunnen we eigenlijk afleiden dat zij, net als Joey, afkomstig is uit de vissersgemeenschap van Volendam, op basis van haar achternaam.

Het is onduidelijk hoe lang de twee al samen zijn, maar Veerman verklaarde eerder in 2020 dat hij een relatie heeft met zijn vriendin. We hebben een compilatie gemaakt van de meest verbluffende foto’s van haar: