Jesper Blomqvist Förmögenhet
Jesper Blomqvist Förmögenhet

Jesper Blomqvist Förmögenhet /\ En gång en professionell fotbollsspelare är Jesper Blomqvist nu pizzamakare och prisutdelare. Den tidigare professionella fotbollsspelaren Jesper Blomqvist har spelat för klubbar som Milan och Manchester United, samt för sitt eget Sveriges landslag. Det är delvis tack vare honom som Sverige tog brons på den

1994 arrangerades VM. Efter att ha gått i pension från fotbollen fortsatte han med att vinna i två separata områden: danstävlingen Let’s Dance (2017) och schackturneringen Master of Masters (2018). Han är för närvarande bosatt på Lidingö men är född i Tavelsjö, Västerbotten, 1974. Jesper Blomqvist inledde året 2018 med råge.

blev programmets värd och jackpottvinnare, och har fortsatt att glädja efterföljande lotterivinnare med oväntade gåvor. Att komma till Sverige och överraska människor med de vackra guldkuverten är mycket glädje. Hur gör du dig själv lycklig? I

För mig är den optimala träningsmängden tre till fyra pass varje vecka. Det behöver inte vara fotboll på något sätt. Aktiviteter som längdskidåkning, träning på gym, spela paddel (min senaste besatthet), innebandy, hockey boccia och dans… Det är bra för knoppen och min kropp när jag kan träna. Om du

vilken karriärväg skulle du ta om du fick en do-over? Hade jag inte gjort en karriär inom professionell fotboll hade jag velat göra något som rör serveringen av mat och dryck. Nåväl, det gör jag nu. Nu när jag är den stolta ägaren av en pizzeria känd för sina exceptionella napolitanska pajer, kan jag äntligen ägna mig åt min långvariga dröm om att öppna en pizzeria.

en helt annan livsiver! Förre fotbollssuccén Jesper Blomqvist, nu 43, tar sig till semifinal i “Let’s dance” tillsammans med sin danspartner Malin Watson, 49. Profilens historia är dock knappast en av smidig segling. Jesper slutförde sin skilsmässa från sin fru först i höstas.

Tre år in i deras äktenskap har Pauline Holst, 43, äntligen hittat sann kärlek. Det andra överfallet har börjat. Skatteverket rapporterade att fotbollsstjärnan hade en nettoförmögenhet på nästan 20 miljoner dollar 2006, men den siffran har sedan dess sjunkit avsevärt. Fotbollens förlorade miljoner, enligt Jesper Blomqvist. Bedrägeri begått mot Blomqvist

penningbeloppet är ganska betydande. Dumma transaktioner och investeringar som inte lyckades. I senaste uttalanden hävdar före detta fotbollsspelaren Jesper Blomqvist att han blivit lurad på betydande mängder pengar. Jesper Blomqvist, bosatt i Tavelsjö, berättar hur han lurades på pengar i en stor intervju med Expressen.

Skatteverket uppskattade att Blomqvists förmögenhet var 20 miljoner kronor 2006. Det finns inte mycket kvar av de pengarna nu och ex-Manchester United-spelaren börjar oroa sig för sin framtida ekonomi. Det kommer inte att vara någon omedelbar fara idag, nästa vecka eller ens nästa månad.

Efter denna tid nästa år. Det är dock inte så att jag bara kan sitta och göra ingenting. “Det är inte så att jag inte vill ha det”, förklarar han till Expressen, “men det finns verkligen inte så mycket pengar kvar längre. Men Blomqvist insisterar på att det skulle ha funnits pengar till hands om han bara hade gjort ett bättre jobb med att budgetera. Omfattningen av din briljans har förbluffat mig. Det här är för att

en mellanhand, en spelinrättning eller en tillsynsman. Alltför många hemska affärer, bedrägerier och misslyckade investeringar, plus en ex-partner som är “absolut inte ledsen om mig”, har lett mig till denna punkt. Blomqvist medger att han har varit alldeles för godtrogen, och som ett resultat av det är det enkelt att utnyttja honom.

Jesper Blomqvist Förmögenhet

låt dig luras, varnar han. Men han vägrar att ta på sig en offerrock. Inte för att jag tycker synd om det, på något sätt. Efter få träffar är Jesper Blomqvist nu mer försiktig. Det är enkelt att följa ditt hjärta och lägga pengar på något som verkar tilltalande när du har mycket av det.

utan mycket försiktighet från min sida. Jag vet att jag gjorde det, och jag är ledsen att jag gjorde det. Det är därifrån fotbollsstjärnans astronomiska lön kommer. Jesper Blomqvist gjorde en förmögenhet som professionell fotbollsspelare. Men “ett normalt arbete” kommer fortfarande att behöva göras efter händelserna i Let’s Dance. Enkelt uttryckt är jag förvånad. jag har

han säger till Expressen att han har “gjort alldeles för många dåliga affärer, blivit lurad och gjort katastrofala investeringar.”När han var proffs spelade han för lag som Milan och Manchester United och tjänade enorma löner. 2006 var hans nettoförmögenhet cirka 20 miljoner svenska kronor.

om man tror på skatteverket. Jag har ingen aning om hur mycket pengar jag tjänade totalt, och det kan vara till det bästa att jag inte gör det. Han svarar: “Om jag visste det, skulle jag förmodligen helt enkelt bli ledsen.” 43-åringens har tagit en vändning till det bättre för närvarande. Inte i dag, inte i morgon och inte ens nästa månad är det troligt att det blir en fullständig nödsituation.

Efter denna tid nästa år. Det är dock inte så att jag bara kan sitta och göra ingenting. Det finns inte så mycket pengar längre, inte som jag vill i alla fall. Det hade kanske gått så om jag hade hanterat det bättre.
Han insisterar på att han är detinte en slösaktig spenderare. Problemet, hävdar han, är att han blev lurad.

verkligen mycket som tiden har gått. Enkelt uttryckt är jag förvånad. Det måste ha funnits en mellanhand, en spelanläggning eller en handledare. Han medger, “Jag har varit alldeles för naiv i mina kontakter med andra; jag har gjort alldeles för många hemska affärer; jag har blivit lurad; jag har gjort misslyckade investeringar; en ex-partner som har kostat mig.”

lätt att bli lurad i ett antal olika scenarier.Nu är han “mycket försiktig”, med resonemanget att “ju mindre pengar du har, desto mer fruktar du för det.”Det är enkelt att lita på sin intuition när man har mycket pengar,

att lägga sina pengar på något för att det låter bra utan att göra någon due diligence.ganska försiktig. Jag vet att jag gjorde det, och jag är ledsen att jag gjorde det. Nej, det här är inte mitt fel det minsta.

Jesper Blomqvist Förmögenhet