Jeroen wollaars ziek
Jeroen wollaars ziek

Jeroen wollaars ziek /\ Jeroen Wollaars, de correspondent van het dagblad , werd tot voor kort alleen gezien als er iets mis was in Duitsland.

Nu is hij echter een vast gezicht op de pagina. Jeroen vond het geweldig om een ​​zeer gewilde televisierol te krijgen, vooral nadat hij zijn droom voor de toekomst in Duitsland zag afbrokkelen. In 2015 vertrok hij naar onze oosterburen met de bedoeling om kort daarna zijn vrouw mee te nemen.

Aan de andere kant ging het heel anders. Jeroen vertelt aan Volkskrant Magazine dat zijn ex-vrouw het grootste deel van de tijd dat hij als correspondent werkte in Nederland bleef.

Omdat Berlijn niet lukte, was het plan om daar samen te gaan wonen en daarna uit elkaar te gaan. Ik zal niet in detail treden over waarom ik dit doe.

‘Mensen gaan scheiden’, zegt hij. Mede dankzij Jeroens vijfjarige huisgenoot, schrijfster Hannah van Wieringen, gaat het er weer goed voor hem uitzien. Jeroens zelfvertrouwen is in de loop der jaren verbeterd, maar dat was niet altijd zo.

Jeroen wollaars ziek


We zitten in de tanende uren van 2021 en onze verslaggevers leggen de laatste hand aan verhalen die ze al hebben geschreven over het afgelopen jaar. De Sonja Barend Award ging naar één anker van Nieuwsuur, terwijl de Zilveren Nipkow-schijf naar de voltallige redactie ging.

Toen nieuws belangrijker dan ooit werd, haalden Jeroen Wollaars en Marille Tweebeeke (50) zelf de krantenkoppen. Sinds 2018 is hij presentator bij Nieuwsuur. Hij won in 2021 de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview dat hij ooit deed.

Nu het jaar 2021 ten einde loopt, zijn onze verslaggevers bezig met het afronden van hun verhalen over de grote en kleine gebeurtenissen van het jaar.

Sonja Barend Award voor beste interview en Zilveren Nipkow schijf namens redactie Nieuwsuurs anker kregen beide prijzen.

Jeroen Wollaars en Marille Tweebeeke haalden de krantenkoppen als nieuwsverslaggevers in een jaar waarin nieuws belangrijker was dan ooit.

Jeroen Wollaars kreeg dit jaar de Sonja Barend Award voor zijn werk.

Jeroen wollaars ziek
Jeroen wollaars ziek