Jeroen jorna leeftijd
Jeroen jorna leeftijd

Jeroen jorna leeftijd /\Rafael werd geboren op 23 juli om 12:22 uur. en woog bij zijn geboorte 3025 gram. Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe gelukkig Euvgenia zegt dat ze is. Euvgenia zei in RTL Boulevard: “Het gaat heel goed met mij en de kleine, alles is in orde.”

Dat Euvgenia de leeftijd van 40 heeft bereikt, stoort haar allerminst, zo vertelde ze eerder aan RTL Boulevard. ‘Ik vind mijn leeftijd prima. Er zijn hier alleen maar cijfers.’

Het leveringsproces verliep vlekkeloos. Over de snelheid waarmee alles gebeurde kan ik niets zeggen.Haar terugkeer naar het werk bij So You Think You Can Dance is uitgesteld, maar Euvgenia staat te popelen om haar voeten weer onder haar te krijgen.

Jeroen Jorna, de zendercoördinator van RTL, kent de danser al heel lang. Een eerdere relatie resulteerde in de geboorte van zijn eerste twee kinderen.


Hoewel Jeroen twee jonge kinderen heeft, staat hij te popelen om een ​​derde te verwelkomen. Euvgenia zei dat hij giechelde en opsprong van vreugde toen ze hem zag. Ook al weet de Rus al of het kind een jongen of een meisje wordt, hij of zij wil het voorlopig nog geheim houden.

Het is zeven jaar geleden dat Euvgenia Parakhina en RTL’s zendercoördinator Jeroen Jorna, met wie ze zoon Rafal deelt, begonnen te daten. Het was in die jaren niet altijd een gemakkelijke weg voor hen. “Thuis zijn er meningsverschillen.

Ik ben niet met hem, hij is met mij”, geeft Euvgenia haar antwoord. Jeroen geeft Euvgenia een takenlijst en Euvgenia vraagt ​​of ze die de volgende dag kan voltooien. Hoewel Eugenia misschien wel de meest zelfredzame vrouw ter wereld is, geeft Jeroen toe dat hij het leuk vindt om met anderen samen te werken. Daardoor botst het vaak met haar manier van denken.

Jeroen jorna leeftijd
Jeroen jorna leeftijd

Ze vertelt me ​​niet alles, en dan weet ik niet waar ze het over heeft…’ Euvgenia beweert dat haar man jaloers was tot op het punt van obsessie. Hij voegt eraan toe dat het begin inderdaad hetzelfde was:

‘Ja… Daarna verscheen ze op Strictly Come Dancing en bracht ze de hele dag door in de studio, maar ze belde nooit en ik kon daarna niet met haar in contact komen. Het was ondragelijk! Waar is ze dan?

Alleen mannen konden waarderen wat een prachtige vrouw ze was. Die jaloezie viel niet in goede aarde bij Euvgenia, nietwaar?’ Vreselijk. Mijn eerste vraag was: ‘Ben je gealarmeerd?’ Volgens de danseres van Russische afkomst is ze nooit jaloers geweest op iemand anders.

“Ik ben een grote fan van vrijheid, en het is een groot deel van mijn leven. Het zou geen last moeten zijn, weet je”, stelt ze, Twijfelt ze ooit of ze de rest van haar leven met Jeroen wil doorbrengen? Evgenia lacht en zegt:

“Ik heb duizend gedachten gehad: ik sla je neer.” Dat is wat er gebeurt met elk gezin met een baan waarbij ze voor langere tijd van huis zijn en kinderen. Veel details moeten worden gecoördineerd, en dit kan een frustrerend proces zijn. Het enige nadeel is dat je er met elkaar over moet praten. Ondanks de moeilijkheden blijven de twee in een liefdevolle relatie.

Eugenia is de perfecte match voor Jeroen. We zullen nooit meer uit elkaar zijn.” Uiteindelijk zegt Euvgenia: “Terwijl we samen zijn, is romantiek absoluut aanwezig. Ik betwijfel of hij ooit een andere vrouw zal ontmoeten die net zo geduldig is en Jeroen accepteert als hij. ‘Dat kan nergens.’ Zoeken \sZoeken

“Ik ben perfect in staat om fysiek moeder te worden. Ik kruis mijn vingers dat het me nog steeds zal worden gegeven.”Euvgenia en RTL-zendercoördinator Jeroen Jorna verschijnen in De Telegraaf, waar Euvgenia zegt: “Mijn lichaam is in topconditie.”

Jeroen jorna leeftijd
Jeroen jorna leeftijd