Jayjay boske vriendin
Jayjay boske vriendin

Jayjay boske vriendin /\ The Foodie-ness of Carolina vertelt in haar vlog dat ze het nieuws over haar zwangerschap nog even geheim wilde houden.

YouTuber echter na veel vragen van kijkers: “We zijn eigenlijk geen koppel meer. Het duurt nog even voordat ik terug ben.”

Beide lijken goed te gaan in de video. “Onze situatie is beheersbaar en we kunnen goed met elkaar overweg. We hebben een vaste lijn van communicatie onderhouden en we hebben nog steeds contact”, zei Caroline.

Dag en nacht staan ​​onze journalisten voor u klaar. Als u vragen of opmerkingen heeft, zijn we hier om ze voor u te beantwoorden. Er is momenteel veel vraag naar betrouwbare informatie. Toegankelijke en duidelijke feiten, geen geruchten.


Meedoen kost momenteel € 0,81 per week. Uw voorgangers lopen in de tienduizenden.
Sinds een half jaar speelt JayJay op Shownieuws.

Jayjay boske vriendin

Ze waren al bijna twee jaar aan het daten toen hij haar ten huwelijk vroeg. Ze maakte in mei 2019 bekend dat zij en haar vriend zes maanden samen waren. Als ik mijn ideale vrouw zou kunnen omschrijven, zou zij haar zijn”, vertelde JayJay destijds aan Shownieuws.


Sinds een half jaar speelt JayJay op Shownieuws. Het is duidelijk dat hij niet geïnteresseerd is in het daten van iemand anders nu de zaken een serieuze wending hebben genomen. Wat mij betreft is zij mijn ideale vrouw!

Bij de prijsuitreiking van de FHM500 vorige week werden Jay Jay en Carolina samen gespot, aangezien de blogger binnenkwam op nummer 89 op de lijst.

Het is duidelijk dat hij niet geïnteresseerd is in het daten van iemand anders nu de zaken een serieuze wending hebben genomen. Wat mij betreft is zij mijn ideale vrouw!

Bij de prijsuitreiking van de FHM500 vorige week werden Jay Jay en Carolina samen gespot, aangezien de blogger binnenkwam op nummer 89 op de lijst.


Dag en nacht staan ​​onze journalisten voor u klaar. Als u vragen of opmerkingen heeft, zijn we hier om ze voor u te beantwoorden. Er is op dit moment een dringende behoefte aan nauwkeurige informatie. Toegankelijke en duidelijke feiten, geen geruchten.


Er is al een abonnement van € 0,81 per week. Er zijn al tienduizenden mensen u voorgegaan. Famke Louise, haar vriend Denzel en hun pasgeboren zoontje Nówie Storm genieten van de zon op Curaçao. De buik van Famke Louise is deze keer de ster van de show, in plaats van de kleine spruit.

De social media-update van Famke krijgt veel positieve feedback, wat blijkt uit onderstaande Instagram-post, waarin de twee hun volgers een goed weekend wensen.

Jayjay boske vriendin
Jayjay boske vriendin