Janine abbring relatie
Janine abbring relatie

Janine abbring relatie /\ Janine Abbring houdt ervan om met andere mensen om te gaan. Zo genoot de Zomergasten-presentator van het samenwonen met alle vrouwelijke studenten in Zwolle.

Volgens Janine in Margriet heb ik “uiterst prettige herinneringen” aan die periode. Een vriend nam haar daarna in huis. Wat mij betreft was het een succes.

Toen Janine aan het begin van het millennium een ​​knipperlichtrelatie had met Arjen Lubach, bereikte het nooit dat punt. Het maakt niet uit hoe lang hun relatie duurde, Janine zou niet bij hem zijn ingetrokken. Ze heeft er nooit de behoefte aan gevoeld.

Janine

Hoeveel ze ook van haar huidige vriend hield. Immers, “een relatie krijgt toch een patroon”, legt Janine uit in Volkskrant Magazine. Door niet bij elkaar in te trekken, “kun je ervoor kiezen om elkaar wel en een tijdje niet te zien.”


Twee jaar geleden verhuisde ze van Amsterdam naar Hilversum, waar ze nu in een huis aan de bosrand woont. Hij zou daar “sterven als stadsjongen”, aldus Janine. Mijn geliefde woont momenteel bij Janine in het Gooi, waar hij sinds de coronacrisis zit. Ze heeft erom gevraagd, dus we doen het.

Janine abbring relatie

De test was een succes voor het gelukkige paar. “Het duurde even voordat ik aan de nieuwe omgeving gewend was. Mijn man is heel relaxed, maar ik ben niet de meest relaxte persoon ter wereld. Deze man is buitengewoon aardig, meegaand en geduldig.

Hij is een slons , maar hij zal voor me opruimen als ik hem vraag: “Dat is de mening van Janine, ze is gewend om de dingen op haar manier te doen. Wat mij betreft gaat het goed.

Volkskrant


Tijdens een nieuw interview met de Volkskrant onthult de presentator van Zomergasten waarom hun relatie niet is gelukt. Volgens haar was hij niet zo verliefd op haar als zij, en daarom beëindigde hij hun relatie.

“De laatste keer dat Arjen en ik samen waren, was zeventien jaar geleden, toch? Niet langer een punt van zorg. Arjen en ik delen een speciale band.” Ik beëindigde onze relatie door te zeggen: “Kerel, dit gaat nergens over, laten we gewoon vrienden zijn.”

Ik had het al eerder met hem uitgemaakt.’ Volgens de interviewer heb je jezelf in wezen gedumpt. ‘Ja, ik maakte een puinhoop van mezelf. Zoals hij in interviews zei:

“Ik voelde me vrij om zoiets te zeggen, omdat ik niet goed ben in relaties.” En nu zie ik eruit als een hatelijke ex die roept: ‘Als hij boven op de zolderdansmuziek was en ik beneden aan het werk was, was dat zijn definitie van plezier.’

Hij en zijn verloofde Martine zijn nog steeds zo als ik ze bezoek. Ik bezoek hem in zijn landelijke huis op het Engelse platteland, ik hoor hem boven dansen terwijl ik een boek lees en Martine werkt in de tuin.

Het was absoluut niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen. Hij heeft het liever zo. Dat houdt ook in dat je hebt een huisgenoot.”

Janine abbring relatie
Janine abbring relatie