Jan slagter ziek

Jan slagter ziek
Jan slagter ziek

Jan slagter ziek /\ Jan Slagter is een Nederlandse televisiepresentator en presentator.

Jan Slagter is na diverse opleidingen (Mulo, Marketing, Adverteren, Communicatie en Financieel Management) begonnen als huurkoopmakelaar bij AMRO Bank.

Later werkt hij als reclamemedewerker bij de Nederlandse Vereniging tot Bevordering van het Levensverzekeringsbedrijf.

Slagter richtte de Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland op na een aantal jaren in België te hebben gewoond.

De missie van deze organisatie is het organiseren van projecten die het mentale en sociale welzijn van mensen met een verstandelijke beperking, chronisch zieken en ouderen bevorderen.

Jan Slagter startte Omroepvereniging MAX in 2002 omdat hij vond dat er te weinig media was voor 50-plussers. MAX krijgt in 2005 de status van ambitieus.

Haar debuutprogramma ‘Van Nul naar MAX’ ging in première op 3 september 2005. MAX krijgt zijn ultieme erkenning in september 2010.

MAX is een publieke omroep die deel uitmaakt van de Nederlandse Omroepsysteem (NPO). MAX onderscheidt zich, net als BNN, binnen de Publieke Omroep doordat haar doelgroep eerder wordt bepaald door leeftijd dan door traditionele pijlers.

Dit betekent geen muziek onder het gesproken woord, geen vloeken en geen geweld op de programmering van MAX, maar muziek uit de jaren 50, 60 en 70 op Radio 5. MAX heeft vanaf 2013 335.000 leden. programmagids, MAX Magazine, sinds maart 2013.

Het dagelijkse regime van Jan Slagter omvat het gebruik van sigaretten. Wat houdt die routine precies in? ‘Ik heb elke ochtend pap, een Actimelle en koffie.’

Ik drink veel koffie, ongeveer tien of twaalf kopjes per dag. Op weg naar mijn werk stop ik regelmatig bij de pomp voor een dubbele dosis korte cappuccino.”

Jan beschrijft het als een ritueel. “Het is alsof je koffie drinkt en een sigaret rookt.” Ik blijf roken. Ik heb helaas al meer dan veertien dagen niet kunnen stoppen.”

Jan hoopt zijn schadelijke rookgewoonten goed te maken door goed te eten. “Ik heb ‘s middags een broodje kaas, een ei en fruit en ‘s avonds kookt mijn vrouw.” Dat is iets waar ze uitblinkt. “Ik heb liever de Hollandse pot.”

In de nabije toekomst verwacht hij hetzelfde van het personeel. ,,We gaan het ook met staf doen, want ik heb een paar mensen voor me werken, waaronder een wiens vrouw ernstig ziek is.

Jan slagter ziek

“Om het heel duidelijk te zeggen, als ze corona krijgt, zal ze sterven”, zei de omroeper, eraan toevoegend dat “iedereen is uitgenodigd”.

Wanneer deze acties van kracht worden is niet bekend. Omroep Max was maandag niet bereikbaar om op de plannen in te gaan.

Jan schrijft in een hoofdartikel van Max Magazine dat iedereen die weigert zich te laten vaccineren met hem overweg kan.

“Ik ben echter verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving voor de MAX-collega’s die hier acht uur per dag moeten zijn, evenals de gasten van onze talkshows”, vervolgt de presentator.

Bij het betreden van een theater, restaurant of vliegtuig moet uw QR-code worden weergegeven.

Bij MAX vragen we onze medewerkers of ze zo’n code hebben, en we geloven ze als ze zeggen dat ze die hebben. Het team verklaart: “Wij zijn niet de QR-politie.”

Jan Slagter is bang om ziek te worden, maar ondanks zijn angst blijft hij roken. Volgens de advertentie kan de 67-jarige commandant van Omroep MAX de gewoonte niet doorbreken.

Omroep MAX zit nu op een goede plek. Daarna wordt het ene programma na het andere een enorme hit. Jan Slagter, de directeur van de omroep, zal dolgelukkig zijn en zal dit hoogstwaarschijnlijk vieren met zijn twee zoons.

Jan Slagter, 63, is vader van twee zonen, Tim en Diederick. Terwijl hun vader vaak op televisie te zien is, leeft zijn familie liever buiten de schijnwerpers.

De zonen worden zelden gezien aan de zijde van hun vader. De heren, die geen jeugd meer zijn, blijken door een ringetje te kunnen.

Slagter noemde het “krankzinnig” dat hij bij het binnenkomen van Radio 1 niet op coronaproof werd onderzocht.

Radioprogramma’s als ‘Nachtzuster’, ‘De Perstribune’ en ‘Goeiedag Haandrikman!’ worden uitgezonden op Omroep MAX. Dat is volgens Slagter al nodig.

De MAX-baas lijkt het niet erg te vinden dat een dergelijke vereiste illegaal is. “In ons land is er zoveel dat verboden is. Ik heb een collega wiens vrouw in kritieke toestand verkeert

. Ze zal overlijden als ze corona krijgt. Om het botweg te zeggen, het is een zwart-witsituatie.”

Jan slagter ziek
Jan slagter ziek

You may also like...