Jamai loman ziek
Jamai loman ziek

Jamai loman ziek /\ Muzikant Jamai Loman vertelt over zijn nieraandoening in het televisieprogramma ‘Impossible Duets’. Hij ging voor controle omdat hij van plan was een maand naar het buitenland te reizen, en hij kreeg een telefoontje dat zijn nieren niet meer werkten

Hierna verslechterde zijn ziekte vrij snel en kon hij na slechts tien dagen behandeling niet lopen. Gelukkig schonk zijn zwager genereus een nier, waardoor hij in relatief korte tijd een niertransplantatie kon ondergaan.

Enkele jaren geleden ontving Jamai Loman een getransplanteerde nier van zijn zwager. De 34-jarige presentatrice van het televisieprogramma Over Winnaars kon zich bij het maken van de show laten inspireren door haar eerdere ervaringen.

“Iedereen die echt onwel is, is vaak in nood. Daarna kun je desnoods leunen op iemand die hetzelfde heeft meegemaakt maar nog springlevend is”, aldus NU.nl.

Jamai loman ziek
Jamai loman ziek

Jamai zelf was zich er zelfs niet van bewust dat hij lange tijd in zo’n afschuwelijke toestand verkeerde. Er werd wel eens gezegd dat ik een ‘dik hoofd’ had en dat ik een kleine hoeveelheid vocht vasthield.

Als onderdeel van zijn bezoek aan de dokter moest hij zijn nieren laten controleren. “De conclusie was verrassend, en het was zo erg dat ik meteen naar het ziekenhuis moest.”

Hij won Idols en kreeg een nieuwe nier, en is sinds gisteren te zien in Over Winnaars, waarin hij mensen begeleidt die lijden aan een vreselijke ziekte of handicap bij een onverwachte hindernis. Presentator Jamai Loman (34) splitst zijn persoonlijkheid op in acht elementen voor de eerste uitzending van de serie.

Jamai kreeg talloze berichten van zijn volgelingen en hij voelde zich genoodzaakt te reageren. De momentopname, die ik in mijn Verhaal plaatste, veroorzaakte een golf van vriendelijke en bezorgde opmerkingen, waar ik door overweldigd werd. Ik werd opgenomen in het ziekenhuis en kreeg een lichamelijk onderzoek

Jamai loman ziek
Jamai loman ziek

Het is iets dat ik elk jaar moet doen, en het is ongelooflijk spannend, maar het is niets om je zorgen over te maken!”, zegt hij in de video bovenaan deze pagina.

De reünie werd ook vastgelegd op videoband voor het nageslacht. Jim zal dit moment voor de rest van zijn leven koesteren. ‘Het was geweldig om een ​​bezoek te brengen aan de vrouw met wie Jamai en ik onze relatie begonnen toen we 15 en 16 waren. Hij sluit zijn bericht af door te zeggen: “We houden van Jerney.”

Deze deelname was een van de geneugten van de Over Winnaars-presentatie voor Loman, maar het vergde ook een aanzienlijke hoeveelheid energie van zijn kant: “Ik heb wel een aantal emotioneel geladen verhalen moeten verwerken.

Wat ik in de toekomst doe, moet een voldoende niveau van amusement om als succesvol te worden beschouwd. Ik heb ook luchtige periodes nodig waarin ik voor de verandering gewoon een pruik op kan doen.”

Ook al kan nierfalen bij iedereen voorkomen, volgens Blankestijn komt het vaker voor bij ouderen en diabetespatiënten dan bij welke andere groep dan ook. De mogelijkheid bestaat, ook als het ongebruikelijk is dat iemand van uw leeftijd dit doet.