Jaimie vaes lengte
Jaimie vaes lengte

Jaimie vaes lengte /\Lil Kleine heeft nu alles wat hij wenst: een hoge financiële waarde, frequente vakanties, een prachtig huis en een mooie vriendin. Zijn 30-jarige vriendin heet Jaimie Vaes.

Toen Jaimie Vaes Lil’ Kleine voor het eerst ontmoette, verscheen ze een paar keer op televisie. Ze kreeg echt bekendheid nadat ze met Lil ‘Kleine begon te daten. Het blijkt dat haar uiterlijk door de jaren heen aanzienlijk is veranderd.


Een paar jaar geleden schreef Jaimie dit stuk. Dit is daarentegen een heel ander beeld. Het zou ons niet moeten verbazen dat de vrouw volwassener is geworden sinds de video in 2012 op YouTube werd geüpload.

Jaimie Vaes


Jaimie Vaes, 30, en de bekende rapper kregen onlangs samen een kind. Hun zoon, die nog geen jaar oud is, heet Lo. Het huidige uiterlijk van Jaimie Vaes wordt weergegeven in de volgende afbeeldingen.

Op 17 augustus 1989 werd de in Den Haag geboren Jaimie Vaes geboren. Rapper Lil’Kleine is verloofd met haar, ze is geboren in Nederland maar heeft enige tijd op Ibiza gewoond.

De Artemis Styling Academy in Amsterdam is waar ze haar opleiding in fashion styling en design kreeg. Zij en Lil’ Kleine wonen momenteel met hun zoon in Amsterdam.

De tour van Lil’ Kleine werd gestyled door Jaimie Vaes, de powervrouw van de artiest. Naast de presentatie van de Benelux-versie van ‘Just Tattoo Of Us’, die wekelijks op MTV werd uitgezonden, werkt ze ook samen met zijn kledinglijn, ‘JORIK’, en is ze een ambassadeur van het merk.

Jaimie vaes lengte

Zodra hun zoon Lo werd geboren, trok Jaimie zich terug uit de traditionele rollen en nam alle verantwoordelijkheid om voor hem te zorgen.

Daarnaast

Ze is ook haar eigen kledinglijn begonnen. Daarnaast staat Jaimie bekend om het plaatsen van haar Authentic Beauty-materiaal op Instagram. Daarnaast staat Jaimie in de Nederlandse hiphopgemeenschap bekend als de ex-vriendin van Lil’ Kleine.

Kleine, de ex-verloofde van Jaimie, werd naar verluidt in februari 2022 vastgehouden op verdenking van mishandeling van Jaimie, volgens bronnen.

Zijn arrestatie kwam naar aanleiding van een videolek waarin Kleine een vrouw (misschien Jaimie) aan haar haar uit de auto rukte. Je kunt veel leren over het leven en werk van Jaimie Vaes van deze wiki, inclusief haar leeftijd, etniciteit, afkomst, relaties, kinderen en het vermogen van een echtgenoot.

Jaimie vaes lengte
Jaimie vaes lengte