Jaden smith overleden

Jaden smith overleden
Jaden smith overleden

Jaden smith overleden /\ Jaden Jaden Smith, beter bekend onder zijn artiestennaam Christopher Syre Smith, is een Amerikaanse acteur en rapper.

Hij speelde voor het eerst in een film met zijn vader, Will Smith, in The Pursuit of Happyness uit 2006 en opnieuw in After Earth uit 2013. The Day the Earth Stood Still Remake (2008) en The Karate Kid Remake (2009) omvatten hem ook (2010).

In november 2014 bracht hij CTV2 uit, zijn tweede mixtape. Een driejarige inspanning culmineerde op 17 november met de publicatie van zijn debuutstudio-album, Syre.

Op 5 juli 2019 kwam het uit: Erys, zijn tweede studioalbum. Op 28 augustus 2020 brengt hij CTV3: Cool Tape Vol. 3, zijn derde studioalbum.

The Get Down, een tweedelig Netflix-origineel, en een stemacteur in de Netflix-originele anime Neo Yokio zijn Smiths meest recente acteerrollen.

Hij werd genomineerd voor Album van het Jaar bij de Grammy Awards in 2021 voor Justin Bieber’s Justice.

Jada Pinkett Smith en Will Smith’s zoon, Jaden Smith, werd geboren op 8 juli 1998 in Malibu, Californië. Trey Smith (geboren in 1992) is zijn oudere halfbroer en Willow Smith is zijn jongere zus (geboren in 2000).

Voordat Smith thuis door zijn ouders werd opgeleid, ging hij naar de New Village Leadership Academy. Smith’s beroemdheidsstatus als kind komt voort uit zijn rol in The Pursuit of Happyness en het feit dat zijn beide ouders bekende acteurs zijn.

Smith heeft uitgebreid gesproken over de moeilijkheden die hij hierdoor had tijdens het opgroeien. Hij begon met skateboarden als een hobby.

Om Zambiaanse kinderen met aids te helpen, werden Smith en zijn broers en zussen jongerenambassadeurs voor Project Zambi, een samenwerking tussen Hasbro en Project Zambi.

In de film The Pursuit of Happyness uit 2006 speelde Smith Christopher Gardner, de zoon van het personage van Will Smith, Chris Gardner.

Jaden smith overleden

Smith verdiende de MTV Movie Award voor Breakthrough Performance in 2007 voor zijn rol in de film. In 2008 hernam Smith zijn rol als Jacob in Scott Derricksons bewerking van de klassieker uit 1951, The Day the Earth Stood Still.

Acteurs Smith en Jackie Chan speelden in 2010 in een remake van de klassieker uit 1984, The Karate Kid.

Will Smith en Jaden Smith speelden vader en zoon in de film After Earth uit 2013. Er gingen geruchten dat Smith in 2014 zijn rol als Karate Kid zou hernemen in het vervolg Karate Kid 2 met Jackie Chan. Breck Eisner zal regisseren, James Lassiter en Will Smith zullen produceren en Zak Penn zal het script schrijven.

Smith voegde zich in april 2014 bij de cast van The Good Lord Bird, die is gebaseerd op de gelijknamige roman van James McBride uit 2013.

Acteur Will Smith neemt de rol aan van Henry Shackleford, een jonge slaaf in het Kansas Territory in 1857 die de abolitionist John Brown ontmoet.

In 2017 maakte hij zijn acteercomeback met Netflix’ originele The Get Down, nadat hij een pauze had genomen na de release van zijn mixtape Cool Tape Vol. 2.

Neo Yokio en Nashville speelden ook Smith in een voice-acting-rol. Volgens hem: “Het soort banen dat mij werd aangeboden, was niet precies degene waar ik naar op zoek was, en niets voelde bijzonder belangrijk voor mij om aan de slag te gaan totdat dit langskwam”.

Met de aankondiging van een feature met een skateboard-thema, is Smith teruggekeerd naar het optreden in films. De eerste officiële trailer voor Crystal Moselle’s Skate Kitchen, waarin Smith de hoofdrol speelt, werd op 21 juni onthuld.

Na een vertoning op Sundance in de winter van 2017, werd de film uitgebracht op 10 augustus 2018. Cara Delevingne zal zijn co-ster zijn in Het leven in een jaar.

Jaden smith overleden
Jaden smith overleden

You may also like...