Jade anna leeftijd
Jade anna leeftijd

Jade anna leeftijd /\ In juli 2015 nam ze op 9-jarige leeftijd de beslissing om een ​​YouTube-kanaal te beginnen. Ooit bekend als Forever Jane, veranderde ze later haar naam in Jade Anna.

In mei 2016 plaatste ze haar eerste video, waarin ze advies gaf over het bewerken van foto’s voor Instagram. Een lief klein meisje met een beugel, dat was ze toen.

Ze groeide op in het YouTube-tijdperk. Ze heeft in deze tijd veel make-up tutorials, lifestyle vlogs, reactievideo’s, challenge video’s en meer gemaakt. Als je op zoek bent naar een creatieve contentmaker, zoek dan niet verder dan haar.

Duizenden mensen in Nederland en over de hele wereld zijn verliefd op haar geworden vanwege haar unieke talent. Met meer dan 170k abonnees in 2020 is haar kanaal goed gepositioneerd.

Nachtroutine #1 en “DOE MIJN MAKE-UP MET MIJN MOEDERS MASKER EN BORSTELS” zijn haar populairste YouTube-video’s. Haar jadeanna Instagram-account heeft nu meer dan 563k volgers.

Als het op haar privéleven aankomt, is Jade een heel rustig persoon. Noch in het heden noch in het verleden heeft ze melding gemaakt van het hebben van een romantische relatie met iemand. Ze lijkt het leuk te vinden om alleenstaand te zijn en prioriteit te geven aan haar loopbaanontwikkeling boven een relatie met een partner. Ze is dus voorlopig vrijgezel, maar smoorverliefd op haar werk.

Jade anna leeftijd
Jade anna leeftijd


Deze Nederlandse YouTuber heeft een jeugdige en modieuze uitstraling. Jade is een mode-icoon voor veel jonge meisjes omdat ze een geweldig gevoel voor stijl heeft. Deze vrouw heeft een slank figuur en een lange lengte. Ze ontwikkelt zich nog steeds als tiener, maar het is duidelijk. Als gevolg hiervan fluctueren haar gewicht en lengte vaak. Voor zover we weten, hebben we geen informatie over hoe lang ze is, hoeveel ze draagt ​​of hoeveel ze draagt.

Hoewel ze een lichte huid, lichtbruine ogen en blond haar heeft, is ze een mooie en elegante jonge vrouw. Ze is net zestien jaar oud. In Heemskerk, Noord-Holland, werd ze geboren op 15 juli 2004. Op deze leeftijd is ze een van de jongste influencers van Nederland.

Veel van deze foto’s zijn zelfportretten; ze heeft meer dan 714,00 volgers op Instagram. Een bikini of een lage halslijn is niet uitgesloten voor haar. Terwijl sommige volgers haar zeggen “doe normaal” of “je bent pas zestien”, blijft ze ze negeren. Jade Anna zit naast een actieve influencer en het maken van YouTube-video’s nog in haar laatste jaar van de HAVO.

Haar examenbundels zijn zelfs gesponsord, dus ze kan er een kortingscode voor aanbieden! Anne Jade’s middelbare school is een mysterie. Dat is iets wat ze nooit bespreekt in haar vlogs. Privé-redenen kunnen de reden zijn. Gio Latooy is het vriendje van Jade Anna.

Deze jongeman van 22 jaar is een van de populairste Nederlandse YouTubers. Hij heeft meer dan 1,3 miljoen abonnees op YouTube en uploadt elke dag nieuwe video’s. Hij heeft zelfs zijn eigen merchandise en een film gemaakt

. Een Range Rover en een Ferrari staan ​​langs de oprit van zijn 22-jarige zelf gekochte huis. Jade Anna van Vliet blijkt plezier te hebben in de rijkdom van deze man. Jade Anna heeft haar eigen kamer in het huis van Gio. Voor haar aankomende havo-examens heeft Jade Anne filmpjes op haar Instagram-account geplaatst.

Jade anna leeftijd
Jade anna leeftijd