Jacco vonhof gescheiden, Leeftijd

Advertisements
Jacco vonhof gescheiden

Jacco vonhof gescheiden : reis om ondernemer te worden begon toen hij nog een jonge man was. 1969 was het jaar van zijn geboorte in Nederland, en onmiddellijk daarna toonde hij interesse in economie. Na afronding van zijn studie in 1999 richtte Vonhof zijn eigen bedrijf op onder de naam Novon Schoonmaak.

Onder zijn leiding werd Novon Schoonmaak succesvol en verwierf het een reputatie vanwege zijn toewijding aan het handhaven van hoge normen van klantenservice en ecologische duurzaamheid. passie voor het ondersteunen van innovatie en groei worden enorm gewaardeerd.

Advertisements
Geboortedatum3 oktober 1969
GeboorteplaatsEnschede
leeftijd53 jaar
Vermogen$ 5 miljoen
Beroepvoorzitter VNO

Biografie

Jacco Vonhof heeft zich sterk ingezet voor de belangenbehartiging van het midden- en kleinbedrijf in Nederland. In 2018 werd hij hoofd van MKB-Nederland, de meest invloedrijke lobbyorganisatie in Nederland die het midden- en kleinbedrijf vertegenwoordigt.

Als huidige houder van deze functie heeft Vonhof zich onvermoeibaar ingezet om te pleiten voor de verbetering van het beleid en om de communicatie tussen bedrijven en de overheid aan te moedigen om de wereld een betere plek te maken voor bedrijfseigenaren.

Naast zijn werk in het bedrijfsleven zet Jacco Vonhof zich in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hij pleit voor ecologisch verantwoord beleid en initiatieven, waarbij hij bedrijven aanspoort om duurzame praktijken te omarmen en de ecologische voetafdruk van hun activiteiten te verkleinen.

Advertisements
Advertisements

Vonhof is van mening dat bedrijven de potentie hebben om van de wereld een betere plek te maken; als gevolg daarvan moedigt hij bedrijven aan om de gezondheid van de samenleving en het milieu voorrang te geven boven het nastreven van financieel gewin.

Lengte, Gewicht

Lengte1.79m
Gewicht76 kg

Carrière, levensstijl

Jacco Vonhof wordt algemeen erkend als een vooruitstrevende leider die altijd op zoek is naar nieuwe kansen en een omgeving bevordert die openstaat voor nieuwe ideeën. Hij stelt voor dat bedrijven digitale transformatie ondernemen, zich aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en experimenteren met creatieve technieken om ervoor te zorgen dat hun bedrijf concurrerend blijft.

Door zijn creatieve manier van denken is Vonhof een zeer nuttige aanwinst geworden voor een aantal bedrijven, die op hem rekenen om hen te helpen bij het overwinnen van uitdagingen en het grijpen van kansen voor ontwikkeling.

De bijdragen die Vonhof heeft geleverd aan de economie zijn niet onopgemerkt gebleven en zijn inzet wordt dan ook geprezen. Hij heeft veel waardering gekregen voor het werk dat hij heeft verzet.

In 2019 kende de Nederlandse publicatie De Telegraaf hem de titel “Topondernemer van het jaar” toe als erkenning voor zijn uitzonderlijke leiderschap en prestaties in de domein van het ondernemerschap. Doordat hij andere bedrijfseigenaren helpt en inspireert, reikt Vonhofs invloed veel verder dan zijn eigen bedrijven.

Advertisements

Jacco vonhof gescheiden

We hebben helemaal geen informatie over zijn persoonlijke leven. We vragen u geduld te hebben terwijl we alle relevante informatie voor u verzamelen.