Is chantal janzen zwanger
Is chantal janzen zwanger

Is chantal janzen zwanger /\ Chantal Janzen’s nieuwe tv-show, ‘Chantals Beauty Camper’, stelt haar in staat om mensen in heel Nederland een make-over te geven. We kunnen de eierstokken van de presentatrice bijna horen rammelen als ze een van de dochters van de deelnemers in haar armen houdt.

Chantal begint met te zeggen: “Schat als je kijkt”, terwijl ze kleren uitzoekt voor de spruit. Je hebt nog steeds een kans om het te laten gebeuren, toch?” “Praktisch gezien is het mogelijk om dat te doen.” Na het zien van een met roze gevulde kast is de gastheer blij met het resultaat: “Dan denk je ook heel even: jeetje, een meisje hebben is echt leuk.”

Haar man Marco krijgt een aardig idee van wat ze denkt. ‘Als een bepaald persoon naar mij kijkt met wie ik samenwoon, zeg ik dat maar kort’, besluit ze.

Chantal Janzen maakte vrijdag een grote aankondiging: ze is in verwachting van haar tweede kind. Tijdens een interview vandaag bespreekt ze haar huidige gezondheidstoestand en de reden waarom ze opnieuw zwanger werd. Chantal legt in een interview op haar eigen website uit dat ze de beslissing heeft genomen om voor de tweede keer te proberen zwanger te worden. Er is veel energie in gestoken”, vertelt Chantal.

Mijn baarmoederhals moest een paar jaar geleden operatief worden verwijderd vanwege een aantal abnormale cellen. De verwachting van de bevindingen was toen voelbaar. Na een paar jaar bezinning ,,Ik besloot: “Ik wil niet dat daar iets gebeurt.” Chantal geeft toe dat het lang heeft geduurd voordat ze over haar aanvankelijke angst heen was.

Bijna zodra Chantal en haar man besloten om te proberen voor een baby, raakte ze zwanger. Chantal en haar man vertelden hun zoon James heel snel na hun scheiding: “James is een meester in geheimhouding. James was zich er al lang van bewust. ‘Ik ga bij mijn grootouders wonen als het een meisje is,’ verklaarde hij. “Voor altijd, dat zou jammer zijn”, grapte Chantal.

Is chantal janzen zwanger
Is chantal janzen zwanger

“Maar als jongen blijft hij bij ons in huis en wordt hij door ons opgevoed.” Zoals een broer zou zeggen: Haar man, die al vier kinderen heeft, heeft het bijna gemist , beweert ze. De zwangerschap is nu haar derde maand ingegaan en de baby zal naar verwachting ‘ergens in de lente’ arriveren’, zegt ze in de video.

Komt er een einde aan Chantals televisiecarrière? Dit is wat ze te zeggen heeft: komt meteen goed. In het belang van je kind heb je al het andere in de wacht gezet. Het is lang geleden dat ik met James uit ben geweest en ik kijk reikhalzend uit naar ons volgende uitje samen. vertragen en genieten van het proces.”

Over de naam van de jongen moet nog worden beslist. Chantal zegt dat ze al een idee in gedachten heeft, maar dat zij en haar man uiteindelijk samen de uiteindelijke beslissing zullen nemen. Het is begrijpelijk dat ze er nog niet veel over heeft gezegd.

Chantal blikt terug op de kraamverzorgsters die haar hebben bijgestaan ​​na de geboorte van Bobby. Een paar dagen voor mijn tweede bevalling maakte ik deze foto om de kraamverzorgende te laten zien hoe ik er toen uitzag. Sofie, een kraamverzorgster die een ware engel werd voor mij, Bobby en ons hele gezin. ‘Sofie’

Is chantal janzen zwanger
Is chantal janzen zwanger