Iris de graaf leeftijd
Iris de graaf leeftijd

Iris de graaf leeftijd /\ De Nederlandse Omroep Stichting heeft haar in dienst. Aan de Rijksuniversiteit Groningen studeerde De Graaf Slavische en Russische studies.

De Noorse Omroep nam haar uiteindelijk in dienst als buitenlandredacteur voor NOS op 3 en NOS Stories (NOS). Ook was zij lid van het Nederlands Instituut in St. Petersburg.

Iris de Graaf, correspondent voor NOS en Nieuwsuur, zal vanaf mei 2020 verslag doen van Rusland en de omliggende regio. Als hoofdredacteur volgde zij David-Jan Godfroid op, die vertrok om journalist te worden op de Balkan.

Besloten is deze vervanging uit te stellen tot de zomer van 2020 omdat De Graaf in die tijd geen accreditatie kon krijgen. Ze spreekt niet alleen vloeiend Russisch, maar heeft ook Russische voorouders.

Tijdens mijn studie Slavische en Russische Studies aan de University of California, Berkeley, heb ik veel geleerd over de Russische geschiedenis en cultuur. In St. Petersburg, Rusland, kreeg ik een vooraanstaande positie aangeboden.

Ontzag en een brandend verlangen om alles te begrijpen wat er over Rusland te weten viel, ontwikkelden zich in de loop van de tijd vanuit mijn aanvankelijke fascinatie. Toen ik terugkeerde naar Nederland voor mijn master journalistiek, was mijn doel als journalist overduidelijk.

Het plan was dat ik een Russische journalist zou worden. Het spelen van zo’n rol zou op dit moment een ‘droom die uitkomt’ zijn.

Iris de graaf leeftijd

Bij de NOS heb ik mijn vaardigheden als allround journalist kunnen ontwikkelen. De eerste was als webreporter voor NOS op 3, de tweede als buitenlandse redacteur voor NOS stories. Ik hoop dat ik, door de verhalen van deze personen te delen, Rusland een menselijk gezicht kan geven.

Een andere motivatie om te bezoeken is om te zien hoe het land en de regio de komende jaren zullen veranderen. Andere voormalige Sovjetrepublieken en landen zijn ook gemakkelijk te bereiken vanaf mijn thuisbasis in Moskou.

ris de Graaf is een naam die je misschien wel of niet kent. Als alternatief, als dit het geval is, moet je deze lieve dame absoluut leren kennen.

Iris de Graaf, verslaggever van de NOS, spreekt vloeiend Engels en Nederlands. Daar werkt ze als correspondent voor de Russische regering. In Rusland is Iris op de hoogte van de meest recente gebeurtenissen.

Als een jongedame met zo’n geweldig karakter dit niveau van succes kan bereiken, hoe kan iemand dan met een minder dan geweldig karakter dan? Deze blondine heeft nog veel meer interessante verhalen te vertellen. Nieuwe mensen ontmoeten.

Ze werkte zes maanden als journaliste in Rusland, het land waar haar grootmoeder haar voor het eerst introduceerde toen ze nog een jong kind was.

Iris voegde zich bij Navalny’s staf zodra hij weer aan het werk was. Als gevolg van al het laatste nieuws: “Ik verloor plotseling mijn persoonlijke leven”, merkte hij op, “maar ik kreeg de baan die ik altijd al wilde hebben.”

Iris de Graaf, een Russische correspondent, zegt: “Er wordt aangenomen dat Rusland alleen kan worden gevoeld, niet begrepen.”

Iris de graaf leeftijd
Iris de graaf leeftijd