Ina Lundström Pojkvän
Ina Lundström Pojkvän

Ina Lundström Pojkvän /\ Den svenska journalisten, radio/podcastprofilen och ståuppkomikern Ina Lundström föddes 1983. Under sin karriär som journalist har hon bidragit i publikationer som Filter, Offside, Faktum (2010-2014) och Hunger. Hon har bland annat presiderat Ring P1 i Sveriges radio.

Sedan 2020 är medlem i podcasten Flashback forevers kreativa team, har Karlavagnen gjort flera gästspel i programmet Snedtänkt (tillsammans med Emma Knyckare och Scroll-Mia). Hon placerade sig på andra plats i Golden Pod’s 2020-tävling och vann priset för bästa rookie på Swedish Standup Gala samma år.

nominerad till Årets poddredaktör. Hon tävlade i den sista omgången av P sp ret 2022, tillsammans med Hanna Hellquist. Där slogs de av Jonathan Unge och Cecilia Düringer och beseglade deras öde som säsongens tvåa. [9 Ina Lundström, hennes pojkväns flickvän, föddes 1983, och hon jobbar med radio och podcaster.

och en svensk ståuppkomiker. I sitt tidigare liv var hon journalist som bidragit till tidskrifter som Filter, Offside, Faktum och Hunger. Hon har bland annat varit värd för radioprogram på de svenska stationerna Ring P1 och Karlavagnen, gästspelat i svenska tv-program som t.ex.

det finns ingen information tillgänglig på internet men vi kommer att försöka uppdatera den snart

hon har varit med i Snedtankt-avsnitt och kommer att ingå i Flashback Forever poddtrion 2020. (tillsammans med Emma Knyckare och Scroll-Mia).2020 kom hon tvåa på den svenska standup-galan efter att ha vunnit priset för bästa nykomling.

hedersomnämnande för årets bästa podcast går till denna podcaster. Det är något jag har funderat på länge och tyckt att det är helt fascinerande. Ärligt talat har jag inte riktigt öppnat upp för någon om min erfarenhet som en person av blandad ras. Detta kan mycket väl vara fallet.

“Frågorna” för mina bekanta som inte är svenskfödda eller vars föräldrar inte är svenskfödda är mer omfattande. Det finns några sätt på vilka jag kan försvinna in i helvita rum. Ett vitt pass är vad jag är. Så det finns tillfällen då jag känner att jag inte kan prata om

hur jag har absorberat aspekter av min kultur. Min åsikt om detta ämne är irrelevant. Jag tror att i 90% av alla scenarier så antar folk automatiskt att jag är svensk utifrån mitt utseende. Antingen samiska eller finska kan fungera. På

Det är dock inte så med mitt syskon. Trots det faktum att vi båda föddes av samma uppsättning föräldrar, är han mycket mörkare än jag. Han är ingen typisk svensk medborgare. Idag är det första dagen i december. Nedan presenteras “Flashback Forever”-poddens officiella semesteravsnitt.

kalender i mitten av texten där en av de tomteklädda männen lyfter upp sin kostym för att visa upp sitt könsorgan den sista dagen, lucka 24.En humoristisk ode till den nu ökända Boglyftet-diskussionstråden på Flashback-webbplatsen.

Ina Lundström Pojkvän

nyligen för 12 år sedan. Medan medlemmarna i Flashback-communityt normalt sett är ganska effektiva när det gäller att gräva fram dold information, har de varit helt ineffektiva i det här fallet när det gäller att identifiera personerna på bilden, trots vår höga respekt för plattformen. Istället letar de efter ledtrådar om

Ina Lundström, som skrattar så göteborgsk att en hamnarbetare borde skämmas över sig, hävdar att de olika Ikea-prylarna i bakgrunden var inköp. Hon prospekterar i det mest kontroversiella svenska nätforumet. Journalist, poddvärd och komiker som har haft etta

Det förflutna bevaras på obestämd tid i retrograd. Ina Lundströms liv i Majorna, där hon delar lägenhet med sin hyresvärd, kretsar kring en närliggande rondell. “Vi har bemästrat konsten att sänka hyreskostnaderna.” Majornas kullerstenar är täckta av frost, och anarkin formligen sipprar ut från stadens små gator.

Mariaplans kontor. När Ina Lundström, iklädd en chic ny sidentopp, fladdrar fram, tittar kompisen och grafikerkollegan Kajsa upp med svettig panik i ögonen. Här är vi, i början av december. Det finns en Flashback Forever adventskalender här, med scener från avsnitt av podcasten.

Två nakna hanar, med klimax som inträffar vid tidsmarkör 24 i mitten av grenen, där en av dem visar sina jultomtens könsorgan. Bow Lift, en rolig hyllning till den nu 12 år gamla ikoniska diskussionstråden från onlineforumet Flashback. Det är ingen hemlighet att vi är stora fans av Flashback

Även om användare generellt är skickliga på att gräva fram information, har de visat sig vara absolut hjälplösa i det här fallet när de försöker identifiera männen på bilden. Istället, skämtar Ina Lundström, försöker de lista ut var i världen varje Ikea-möbel i bakgrunden är köpt.

Att en hamnarbetare i Göteborg ska skämmas ut.För att citera Ina Lundström: “Makt är bättre än ingen makt alls.” “Flashback-tråden gjorde mig mindre livrädd och mer kär i livet”, sa poddstjärnan Ina Lundström.Belägen i Göteborg Radioprogramledare Ina Lundström.

Jag är poddsändare, ståuppkomiker och P sp ret regelbunden. Hon har bin turnerade landet i våras för att stödja sin populära podcast Flashback forever, som hon producerar tillsammans med sina medarbetare Scroll-Mia och Emma Knyckare. Hon kommer snart att synas på SVT Play, tillsammans med

Inför nästa parlamentsval i höst kommer resten av Flashback forever-gänget att genomföra intervjuer med de stora partiledarna. Ina är en kulturgam när hon inte poddar eller intervjuar politiska partiledare, så DV sökte hennes åsikt om hennes favoritfilmer, tv-program och musiker.

romaner och alla andra kulturella godsaker man kan tänka sig. eftersom det är en ganska enkel musikal och kan tilltala icke-musikalisk publik. Det är en bra introduktion till mer intensiv musikalisk mat.

Ina Lundström Pojkvän