Ilja gort vriendin
Ilja gort vriendin

Ilja gort vriendin /\ Ilja Gort is naast schrijfster ook wijnboer en televisiepresentatrice die haar tijd verdeelt tussen Nederland en Frankrijk.

Hij was succesvol als componist van commerciële muziek tot 2000, waarna hij zich toelegde op het schrijven van boeken en het produceren van wijn.

Ilja Gort, een zeventigjarige schrijfster en wijnmaker, vertelde in een interview met De Telegraaf dat ze vorig jaar getrouwd was met Caroline d’Hollosy

. Het stel was van plan om hun bruiloft in Frankrijk te houden, maar vanwege de coronabeperkingen besloten ze in plaats daarvan een kleinere ceremonie in Amersfoort te houden.

De zeventigste verjaardag van Ilja Gort is een feestelijke gebeurtenis voor de actrice en zangeres.

Het gaat goed met zijn Franse wijn Château La Tulipe; zijn nieuwe boek Bed & Breakfast is af; en de nieuwe afleveringen van de televisieserie Gort, die over de grens wordt uitgezonden, doen het goed.

Na een uitgebreide discussie over hoe lang vis in de vriezer mag worden bewaard, kwam ik tot het besef dat ik mijn strijd moest opgeven en me moest overgeven aan haar meesterlijke spirituele dominantie.’

Ilja gort vriendin
Ilja gort vriendin

Vergeleken met mannen zijn vrouwen niet alleen intelligenter, maar ook gevoeliger. Noch als man, noch als bananenetende aap kun je ermee concurreren.

Dit is iets waarvan ik hoop dat anderen zich eerder eerder dan later zullen realiseren dan ik. Het verandert je in een vriendelijker en rationeler persoon. “

Met Ilja Gorts zoon Klaas Gort en zijn vriendin Marianne zijn ze in Chateau la Tulipe de la Garde, het 13e-eeuwse huis van Ilja en Caroline d’Hollosy. Een uitstekende plek om naartoe te gaan.

Hij was zes jaar oud toen zijn gezin van Amersfoort naar Soest verhuisde. Als kind was hij al met muziek bezig en was hij drummer in een aantal bands, waaronder de Amersfoortse band The Elements, de Soest band IQ 150 en de Delftse band After Tea.

Daarna trad hij regelmatig op als invaller bij Ramses Shaffy en in een Brainbox-formatie. Voor onder meer Duo Penotti, Nationale-Nederlanden en Nescafé produceerde en orkestreerde Gort tal van commerciële deuntjes, waarvan .

sommige goed – vandaag bekend. Dit laatste nummer, een bewerking van La colegiala door de Peruaanse componist Walter León Aguilar, is uitgevoerd in meer dan 160 landen en wordt gezongen in het Spaans.

Ilja gort vriendin
Ilja gort vriendin

Met het nummer Don’t come stoned and don’t tell Trude, geschreven en geproduceerd door Ilja Gort in 1980, scoorde het combo Max ‘n Specs een hit in de muziekindustrie. Gort componeerde ook de muziek voor de leider van de televisieseries.

Klootwijk aan Zee en De Wilde Keuken, evenals zijn eigen televisieprogramma’s Wijn aan Gort, Gort à la Carte en Gort over de Grens. Gort werd geboren in Wijn aan Gort, een klein stadje in Nederland, in 1902.

Er is een kloof ontstaan ​​tussen wijnboer Ilja en Turf Gort. Hun huis in Amersfoort, waar de wijnmaker met de extreem lange snor woont, staat momenteel leeg.

Er is geen waarheid in de geruchten dat ik een affaire had met een andere vrouw. “Een paar vriendinnen zijn onder mijn velen,” geef ik toe.

‘Ik wil niet dat dit een Rob de Nijs en Belinda Meuldijk-achtige affaire wordt’, voegt Turf er behoedzaam aan toe. Dat gezegd hebbende, is het in dit geval juist.

Sinds Ilja en ik een week geleden zijn gaan samenwonen, hebben we geen kamer gedeeld. Klaas, ons kind, en ik vertrokken dezelfde dag naar Lage Vuursche. Het feit dat ons huwelijk op de klippen gelopen is, is echt frustrerend.”…