Ibrahim tatlıses kinderen
Ibrahim tatlıses kinderen

Ibrahim tatlıses kinderen /\ Hij is een Turkse volkszanger en voormalig acteur, brahim Tatlses. Als pop Arabesk-zanger sinds de jaren 70 heeft hij wereldwijd veel bekendheid en succes verworven.

Ayanda Kundura en Selam Olsun zijn twee van Tatlses’ meest opmerkelijke albums, evenals de presentator van de zeer populaire tv-show bo Show. Naast een bekende acteur, is hij ook betrokken geweest bij een aantal zakelijke ondernemingen.


brahim Tatl werd geboren in Urfa, Turkije, als zoon van Arabische en Koerdische afkomst. Oorspronkelijk uit Koerdistan, is zijn eerste taal Koerdisch. Hij heeft de middelbare school nooit afgemaakt omdat hij zijn vader als kind verloor. Toen hij jonger was, had hij geen basisvaardigheden voor geletterdheid, zoals lezen of schrijven.


Brahim Tatlses, een bekende Turkse zanger met de artiestennamen “bo” en “mparator”, wordt vaak als een van de beste beschouwd. Met Kara Kz/Beni Yakma Gel Güzelim lanceerde hij op 18-jarige leeftijd een succesvolle carrière in de Turkse volksmuziek en Arabesk-muziek met zijn eerste album. Tot hij in 1976 door een producer werd ontdekt, verkocht hij tapes en zong hij op bruiloften en restaurants.

Op Ayaand Kundura had hij hits als ndim Gülüm Bana en Krmazda Kurdele, die hem het jaar daarop bekendheid maakten met zijn album Ayaand Kundura. Een paar van zijn eerdere liedjes, die oorspronkelijk in het Koerdisch waren geschreven, werden ook in het Turks uitgebracht.

Toen Yalan en Mavi Mavi in ​​1982 uitkwamen, volgden al snel de rest van hun albums, waaronder het album Allah Allah uit 1987. Van 1970 tot 2014 heeft hij 42 albums uitgebracht.

Ibrahim tatlıses kinderen
Ibrahim tatlıses kinderen

Op het moment van schrijven is brahim Tatlses verschenen in 37 films en televisieshows. Een populaire Turkse traditie is het opnemen van nummers van recent uitgebrachte albums in films met bekende zangers.

Toen Ayanda Kundura’s hitalbum in 1975 uitkwam, gebruikte hij dezelfde techniek. Daarna verscheen hij in tal van films in de jaren tachtig en negentig, waarmee hij zijn status als de populairste zanger van Turkije en een ervaren acteur bevestigde.

Daarnaast was Tatlses gastheer van de veelgeprezen en immens populaire “bo Show” van 1993 tot 2011. Een van de meest bekeken en populaire televisieprogramma’s van het land.


Urfa was de locatie van Tatlses’ eerste huwelijk met Adalet Sara. Ahmet Salim, een zoon, en twee dochters, Gülşen Sara en Gülden Ferrah, waren de drie kinderen van het paar.

In 1979 begon hij te daten met zijn co-ster Perihan Savaş uit de film Kara Yazma. Melek Zübeyde, zijn dochter uit zijn huwelijk met Savaş, werd geboren als gevolg van die verbintenis. Tatlses en Savaş scheidden uiteindelijk. brahim Tatlses ontvoerde Savaş in 1984 en diende een klacht in bij het parket, waarin ze beweerde dat ze zeven uur lang na haar ontvoering was geslagen.

Dat is wat Tatlses de politie vertelde tijdens zijn verhoor: “Mijn kind is geboren bij Savaş. Als ik haar zou laten rondzwerven, zou ik het gevoel hebben dat ik haar teleurstelde.” Derya Tuna, zijn tegenspeler in Günah, beviel van een zoon, brahim “do” Tatlses.

Ibrahim tatlıses kinderen
Ibrahim tatlıses kinderen