Hugo camps ziek
Hugo camps ziek

Hugo camps ziek /\ Sinds december 2015 is Dionne Stax te zien in het journaal van 8 uur op NPO1. Een van haar bekendste werk is haar reportage over zowel de aanslagen in Parijs als de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november 2015.

De publieke omroep kan niet meer zonder haar. Zoals blijkt uit haar interviews met Willem-Alexander, Maxima en de drie prinsessen, is ze een bekend lid van de koninklijke familie en verschijnt ze regelmatig in talkshows. Het is misschien tijd om meer over Dionne te leren.


Het begon allemaal met de geboorte van Dionne op 22 april 1985 in Boxmeer. Ze studeerde communicatiewetenschap in Tilburg en Amsterdam en blies daarna de Nederlandse televisie wereldwijd open met haar kennis en kunde. Ze is 1,78 meter lang en weegt ongeveer 68 kilogram.

De jaarlijkse verlenging van de Nijmeegse Vierdaagse is een van haar favoriete manieren om in vorm te blijven. Ook al komt ze uit Boxmeer, ze heeft een sterke band met de stad Nijmegen omdat de lokale winnaar van de Keuken Kampioen Divisie NEC altijd op haar steun kan rekenen.

Hugo camps ziek
Hugo camps ziek

Ook aan het decolleté van Dionne is veel aandacht besteed.Dionne houdt van reizen naast haar fulltime baan bij de NOS. Ze bracht in 2018 drie weken door in Canada en reisde van het westen naar het oosten. Reizen van Tofino naar Toronto is een ervaring die losstaat van de stress van het dagelijks leven. Haar socialemediakanalen geven aan dat het grootste deel van haar vakanties bij haar familie wordt doorgebracht.

Op al haar vakantie- en familiefoto’s wordt ze altijd vergezeld door haar zus. Anders gezegd, het is veilig om te zeggen dat je nog geen romantische partner voor de lange termijn hebt gevonden. Als twintiger had Dionne een langdurige relatie die maar liefst zeven jaar duurde!

Uiteindelijk gingen zij en haar ex-vriend uit elkaar omdat hun wegen in het leven uiteenliepen. Gedurende deze tijd werd er veel gespeculeerd over haar relatie met Humberto Tan en werd gemeld dat ze “van de markt” was. Als alleenstaande vrouw lijkt ze echter in haar element, maar uiteindelijk wil ze een partner vinden. Korter en grappiger dan zij is, als het enigszins mogelijk is!

Er zijn veel mensen die Dionne’s toekomstige echtgenoot zouden kunnen zijn, maar ze zal geen van hen serieus nemen. verschijnt in de media. Ze is gewoon een carrièrevrouw van in de dertig die houdt van wat ze doet, de wereld wil zien en ervan droomt de prins op het witte paard te ontmoeten.

Dan is er nog het feit dat ze ook op tv een bekend gezicht is. Stax ging naar het Elzendaal College in haar woonplaats en studeerde communicatiewetenschappen, met respectievelijk een bachelor- en masterdiploma aan de Universiteit van Tilburg en de Universiteit van Amsterdam. Bij NOS Headlines, de voorloper van NOS op 3, werkte Stax vanaf 2007 als stagiaire.

Hugo camps ziek
Hugo camps ziek