Hila noorzai ouders
Hila noorzai ouders

Hila noorzai ouders /\ Hila Noorzai (geboren 22 juli 1992) is een Nederlandse radio-dj van Afghaans-Turkmeense afkomst die sinds 2016 bij Qmusic werkt.

Hila Noorzai werd geboren in Oekraïne en verhuisde als kind met haar Turkmeense moeder en Afghaanse vader naar Nederland. Ze is geboren en getogen in Schiedam.

Ze kreeg de kans om tijdens de nachtelijke uren radio te leren maken bij Qmusic nadat ze haar studie Media en Entertainment had afgerond.

Sinds 2016 werkt Noorzai bij Qmusic. Ze begon met een avondshow om radio te leren maken. Ze werd al snel ingepland voor weekenden en avonden.

Ze leek het goed te kunnen vinden met haar collega DJ Joost Swinkels, met wie ze in de zomer van 2017 mede-presentator was van de populaire middagshow toen DJ Stephan Bouwman niet aanwezig was.

Als duet mogen Joost en Hila nu vaker te horen en te zien zijn.

Noorzai ontwikkelt bij Qmusic op het scherm naast radio ook verschillende mediavormen. Zo hebben zij en Swinkels hun eigen YouTube-serie, ‘Joost Tegen Hila’.

Ze speelde in 2015 in de NPO-serie Suikervrij, waarin ze een mannelijke collega op de proef stelde met een verborgen camera.

Nadat Joost en Hila de muziek ontdekten en de band de ruimte boden om het uit te voeren, werd het nummer ‘Dakterras’ van de Groningse studentenband ‘Swifty’ in 2017 een zomerhit.

Tijdens Hila’s verjaardag besloot de band een korte clip op te nemen op Qmuziek.

Hila Noorzai is een van de Wie is de Mol? 2022 kandidaten. Hoewel haar uiterlijk voor sommigen misschien vreemd is, is haar stem dat hoogstwaarschijnlijk niet.

Hila begon haar carrière in 2015 bij Q-music, waar ze een aantal jaren als radio-dj had gewerkt. Ze heeft momenteel een opmerkelijk cv op televisie en radio,

en ze kan gemakkelijk de winnaar (of de Mol) worden van Wie is de Mol? in 2022, om er maar een paar te noemen. Dit concludeert onze kennis over Hila Noorzai.

Hila noorzai ouders

Noorzai werkte in een ‘echte mannenwereld’, zoals hij het uitdrukte. Op radiogebied hebben mannen volgens Noorzai een grotere voorsprong.

Als gevolg hiervan werd ze omringd door veel mannelijke collega’s. Desondanks heeft Noorzai haar voet tussen de deur gekregen en is ze een begrip in de radio- en televisiewereld.

Zo sloot Noorzai in december 2021 een exclusief partnership met AVROTROS. Hierdoor heeft Noorzai, naast haar werk bij EenVandaag, zich gevestigd als een van de vaste radiopresentatoren van EenVandaag Radio en NPO Radio 1.

Hila is al enige tijd op zoek naar alternatieve woonruimte in de stad omdat ze haar huidige woning moet verlaten. ‘We hadden een advertentie op Marktplaats gezet en een zekere Kevin antwoordde dat hij iets wist.’

Ze ontving echter kort nadat ze haar telefoonnummer had gegeven een e-mail. ‘O, je komt uit een ander land.’ Dan wordt het niet geaccepteerd.’

Hila kon niet geloven wat ze zag. “Het verbaast me dat mensen nog steeds geloven dat je persoonlijkheid wordt bepaald door je huidskleur.”

Na de e-mailuitwisseling denkt ze dat de jongen haar heeft opgezocht op Facebook. ‘Mijn naam is niet meer zo exotisch als vroeger.’

En wat als je merkt dat je veel minder tijd hebt om te fantaseren dan je had verwacht? JAN spreekt met Charlotte over haar ernstige kanker met uitzaaiingen, die haar leven in korte tijd volledig op de kop heeft gezet.

Kortom, de januari/februari-editie is een fantastisch nummer vol oprechte verhalen waar je sprakeloos van wordt. Perfect om het nieuwe jaar mee te beginnen, en wellicht een inspiratiebron voor het maken van een lijstje met je eigen doelen voor het komende jaar.

Hila beweert in een mannenwereld te werken: “Mijn mannelijke collega’s zeiden altijd: ‘Schat, als je de leiding wilt hebben, doe je het toch.”

De verhouding is echter absurd: zeker, vrouwen werken bij de radio, maar mannen hebben nog steeds de overhand.”

Hila noorzai ouders
Hila noorzai ouders