Hans dulfer vrouw
Hans dulfer vrouw

Hans dulfer vrouw /\ Tenorsaxofonist Hans Dulfer komt uit Nederland.Op 28 mei 1940 werd Hans Dulfer geboren in Amsterdam, Nederland. “Big boy” is een bijnaam voor.

Hem sinds de release van zijn gelijknamige album op de prille leeftijd van 17 jaar. Hij en Herbert Noord (Hammond organist) vormden eind jaren zestig een saxofoon/orgelfunkkwartet.

Punkrockers hebben ook met hem samengewerkt aan verschillende projecten, zoals jazzfusion. “El Saxofón”, zijn samenwerking met saxofonist Frank Wright, is nu beschikbaar. In Japan, waar instrumentale cd’s doorgaans beter verkopen, geniet hij een hoger aanzien dan elders.

De muziek van Hans Dulfer werd ook genoemd door de Japanse regisseur Masaaki Yuasa tijdens het werken aan zijn film Mind Game.Saxofonist Candy en haar vader, Hans Dulfer, werkten samen aan het album Dulfer Dulfer.

Slechts acht van hen woonden in het boerderij-tje, maar omdat het een bedrijf was en niet het belangrijkste punt, moest er genoeg ruimte zijn voor de enorme jazzcollectie, de administratie van halfgouden platen, cassettebandjes, Miles, Coltrane, Snoep en dergelijke, evenals alles wat een man in zijn jonge jaren (táchtige dames en heren) verder in zijn leven zou kunnen doen.

Hans dulfer vrouw
Hans dulfer vrouw

Als gevolg hiervan begon de molen te zwermen. ‘Totdat iedereen in Amsterdam me het zwijgen oplegde,’ zei Hans, die op een van de vele torenspitsen van de stad zat. “Hans Jongen, koop geen molen, want je loopt erop léég”, zeiden ze. Dat is duidelijk, want met een molen is er altijd wel iets.

Het moet worden gerepareerd en opnieuw geverfd, en er moet een nieuwe verflaag worden aangebracht, en ik weet er veel van omdat het een monument is, dus je moet het respecteren. Daarnaast zijn er nog een aantal andere ongeschreven regels waarmee je buiten beschouwing wordt gelaten. En het eeuwige.

Saxuality, haar titelloze debuutalbum uit 1990, werd genomineerd voor een Grammy Award. Onder haar vele medewerkers zijn Hans Dulfer (Prince), Dave Stewart (Dave Stewart), Van Morrison (Van Morrison), Angie Stone (Maceo Parker) en Rick Braun (Rick Braun) (2014).

Het was Candy Meets… (2007), een Nederlandse televisieshow waarin ze muzikanten interviewde. In het vijfde seizoen van de Nederlandse X Factor werd ze in 2013 benoemd tot rechter. Over de aankoop bestaat 25 jaar later nog steeds geen twijfel.

Hij heeft een eindeloos uitzicht, met alleen een koe of een kerk in zijn bluf, zoals het hier een paar decennia geleden was. Bovendien, wie zal de lucht hebben? Dan kan hij op de avond van zijn terugkeer (‘Daar ben ik, ik zal maar een klein stukje verder spelen’) zoveel wetten maken als hij wil, want de doden zijn de enigen die het laatst hebben.

Hans dulfer vrouw
Hans dulfer vrouw