Gunay uslu partner
Gunay uslu partner

Gunay uslu partner /\ De Nederlandse cultuurhistoricus, bestuurder en politicus Gunay Uslu is Gunay Uslu. Sinds 10 januari 2022 is zij staatssecretaris van Cultuur en Media in het kabinet-Rutte IV.

Uslu heeft van 1985 tot 1992 op het Montessori Lyceum Amsterdam gezeten voor mavo en havo. Zij heeft van 1993 tot 1996 Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, nadat zij in 1992 een lerarenopleiding geschiedenis aan de Hogeschool van Amsterdam had voltooid.

In beide studies behaalde zij het diploma voorbereidend onderwijs. Van 1997 tot 2001 studeerde ze Europese Cultuurgeschiedenis, Beleid & Management aan de Universiteit van Amsterdam. Na deze opleiding behaalde ze een Master of Arts.

Aan de Universiteit van Amsterdam promoveerde Uslu van 2008 tot 2015 op het onderwerp Homer, Troy and the Turken: Heritage & Identity in the Late Ottoman Empire, 1870-1915. In 2015 behaalde ze haar diploma.

De cultuurwetenschappen, waaronder erfgoedstudies, museumstudies, cultuurbeleid en management en organisatie, waren onder meer de vakken die ze van 2001 tot 2018 met tussenpozen aan deze universiteit doceerde.

Van 1997 tot 1999 bekleedde Uslu management- en directiefuncties bij Corendon. Ze werkte van 2002 tot 2005 bij het Rijksmuseum in Amsterdam als projectmanager educatie en evenementen. Allard Pierson Museum en Amsterdam Museum waren enkele van de locaties waar ze van 2011 tot 2013 werkte als curator en curator.

Uslu is naast partner ook vader van twee kinderen. Toen haar ouders midden jaren ’60 in Nederland aankwamen, werkten ze als Turkse gastarbeiders in het land. Later runde haar vader een herberg en een coffeeshop in Haarlem, Nederland. Gunay Uslu is de jongere zus van Meral Uslu en de zakenpartner van Atilay Uslu.

We zijn geïnteresseerd in Oost-West-samenwerking en elementen, in het culturele erfgoed van de late negentiende eeuw en het interbellum, evenals in sociale persoonlijkheid en overheidskwesties.

Universiteit van Amsterdam associate specialist Uslu We moeten dieper in haar achtergrond duiken. Guney Uslu Volgens Wikipedia is Gunay Uslu vanaf 2015 gepromoveerd door de Universiteit van Amsterdam. Een onderzoek naar de Ottomaanse-Turkse betrokkenheid en interesse in Homer en Troje is de focus van zijn artikel.

Gunay uslu partner

Tussen 1870, toen Schliemann Ottomaanse bodem begon te ontdekken, en 1915, toen Troje een belangrijk onderdeel werd van het La dappere epos van de Turken, zijn ze de belangrijkste herinneringspunten van de oude Griekse ontwikkeling en een fundamenteel onderdeel van het totale karakter van Europese landen .

Ottomaanse en Europese gebruiken en ontmoetingen met betrekking tot Homerus en Troje zijn lang onderzocht door dit boek, dat lang over het hoofd gezien Ottomaanse bronnen heeft onderzocht. Hij is lid van de determinatieadviesgroep van de Nederlandse Onderzoeksraad voor de Ph.D. (NWO). Beurzen voor het Mozaïek 2.0-beurzenprogramma (2021-2022).

Ze is tevens directeur van het senior managementteam van Eye Filmmuseum en voorzitter van Stichting Amsterdam 750. Het Mauritshuis, de Vereniging Rembrandt en de leerstoel Tolerantie van de Universiteit Leiden vermelden Uslu allemaal op hun waarschuwingsbladen.

Ook het NIOD (Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudies) en het bestuur van de Corendon Foundation maken deel uit van zijn portefeuille.

Gunay Uslu is hoe oud? Hoe oud ben je? Gunay Uslu, de CEO van Corendon Hotels, moet de subtiliteiten van haar leeftijd nog ontdekken. Als we naar zijn foto’s kijken, kunnen we schatten dat hij in de veertig is. Uslu is curator van tentoonstellingen en een bron voor creatieve en maatschappelijke instellingen.

De directeur Hotelontwikkeling bij Corendon, Uslu transformeert oude bedrijven in nieuwe accommodaties en rehabiliteert historische herbergen.

Samenwerking met buurtgroepen, ambachtscollectieven en kunstgalerijen bevestigt deze inspanningen. Het aanpassen van zakelijk ondernemerschap en sociale verantwoordelijkheid is hoe Uslu dit doel wil bereiken.

Hoeveel geld heeft Gunay Uslu? Hoe welgesteld is ze? Op dit moment tasten alle bezittingen van Gunay Uslu in het duister. Ze heeft echter waarschijnlijk een enorm fortuin vergaard en leeft een luxe levensstijl als gevolg van haar succesvolle carrière en rol als hostmanager.

Als iemand die de voorkeur geeft aan een rustige levensstijl, wil ze haar rijkdom niet laten zien. LinkedIn dient als het primaire centrum van activiteit, omdat het hier al zijn persoonlijke informatie en connecties heeft verzameld en georganiseerd.

Gunay uslu partner
Gunay uslu partner