Goedele liekens vriend

Goedele liekens vriend
Goedele liekens vriend

Goedele liekens vriend /\ Goedele Liekens werd tussentijds kankervrij verklaard, maar de ziekte had grote impact op haar persoonlijke leven.

Zoals de seksuoloog en Open VLD-politicus uitlegt in Gazet van Antwerpen, is dit het geval. Na de diagnose huidkanker eindigde haar relatie met haar langdurige vriend.


Liekens vertelt aan Gazet van Antwerpen dat ze op het moment van haar ziekte een relatie had. Als je kanker hebt, ben je geen goede partner”, zegt hij. Als je op de bank ligt, de wereld niet aan kunt, overgeeft, kun je nergens naar kijken.

Het is een uitdaging op mentaal niveau.” Nadat hij ontdekte dat hij een kankerhuid had, onderging de politicus een operatie en chemotherapie. Wat hem betreft, “dat hielp helemaal niets”. De vrouw die ik eerder kende, zegt: “Je bent veranderd. Toen ik ziek was, was ik machteloos.

Ik was soms lastig, huilde, kon me niet bewegen, en mijn humeur daalde vaak tot nul. Ik begrijp het als je wilt krijgen een tijdje weg van de ellende.Ieder individu heeft het recht om geluk na te streven door middel van zijn eigen vrije wil.

Merel en Céleste, haar twee dochters, hadden op TV Familie al de hoop uitgesproken dat hun moeder een goede echtgenoot zou vinden. ‘Mama heeft geen man nodig.

Zeker nu ze zoveel pijn heeft doorstaan. Voor Céleste en mij is het prima. We zijn zo blij om onze moeder te zien. Omdat ze alleen woont, hebben we haar tijdens haar ziekte regelmatig bezocht.

Daarom zagen we onze vrienden niet zo vaak meer als vroeger. Hoewel ze het nooit zou toegeven, was mama altijd tevreden als we in de buurt waren “zei ze.

Goedele liekens vriend

Een goede man die haar alles kan geven wat ze verdient, zou geweldig zijn voor mama, en ik hoop dat ze hem snel vindt.” Je moet het karakter hebben van een sterke man. Als gevolg van de weigering van onze moeder om door haar leugens te worden bedrogen.”

Goedele heeft al openlijk over haar ziekte gesproken in onze krant. Op de vraag hoe ze zich voelde nu ze kankervrij was verklaard, antwoordde ze: “Soms heb ik momenten dat het heel goed gaat.”. “Soms lijkt het alsof ze de sjoopap van mijn lichaam openen en alle energie wegvliegt.

De enige manier om de dag door te komen is als ik ‘s middags een dutje doe. Zelfs terwijl ik dit schrijf, snak ik nog steeds naar lucht, mijn excuses. Tijdens ons gesprek ga ik de trap op.

Er was eens, ik stopte halverwege de trap om even op adem te komen, maar nu zeg ik tegen mezelf: “Kom op en ga door.” ,,Ik voel me niet meer ziek of hoef niet meer te kotsen, maar de vermoeidheid is er nog steeds.” De hele nacht kon ik op de tafel dansen, maar de hele dag kon ik net zo goed in bed liggen.

Het gaat een beetje te langzaam naar mijn smaak, om eerlijk te zijn. Ik ben een beetje een slet. Mijn vermogen om te focussen en te onthouden is ook aangetast. Dat beperkt natuurlijk mijn professionele mogelijkheden ernstig.”


Onze relatie in stand houden kostte te veel moeite, zegt de gerenommeerde seksuoloog. Onze waarden en normen liepen uiteen, maar er was geen wrok of woede tussen ons.”

Liekens deed zijn eerste openbare liefdesverklaring aan Luc, een rijke Limburgse zakenman, in 2013. Ze ontmoetten elkaar op het verjaardagsfeestje van een gemeenschappelijke vriend en kort daarna brachten ze samen de feestdagen door in New York City.

Haar twee oudere dochters, Merel en Céleste, leerden ook de drie zonen van Luc kennen en raakten goed bevriend met hen.

Goedele liekens vriend
Goedele liekens vriend

You may also like...