Gerard ekdom lengte
Gerard ekdom lengte

Gerard ekdom lengte /\ Radio DJ Gerard Ekdom is voormalig presentator van NPO Radio 2 en 3FM in Nederland. In de periode tussen september 2001 en september 2010 presenteerde.

hij verschillende shows, waaronder Arbeidsvitaminen, een doordeweekse ochtendshow genaamd “Effe Ekdom”, evenals de vrijdagavondtalkshow “Ekstra Weekend”, die hij samen met Michiel Veenstra presenteerde.


Toen Gerard Ekdom een ​​kind was, droomde hij ervan DJ te worden. Sinds zijn veertiende werd hij regelmatig gevraagd om drive-in jockey te worden.

Radiocarrière

Bij Radio De Bilt begon hij zijn radiocarrière. Voor de Stadsomroep Utrecht en NEW Dance Radio heeft hij werk verzet. Velen loven DJ Fred Siebelink voor zijn succes.

Toen Ekdom de stem van Siebelink in Utrecht hoorde, herkende hij hem en liep naar hem toe om gedag te zeggen. Stadsomroep was blij met Siebelink als nieuwe medewerker na het spotten van het talent van de jongen.

Ekdom begon zijn carrière bij 3FM in 1998. Anderhalf jaar eerder had hij een demotape gestuurd naar Jan Steeman, de voormalige manager van het project Pajama FM van AVRO-studio’s.

Na een telefoontje van Steeman mocht hij naar de avondschool van de AVRO. Hij was af en toe te horen op Magic FM en Hot Radio terwijl hij zijn opleiding afrondde.

Gerard ekdom lengte

Ekdom maakte in september 1999 de overstap van avondshows naar shows op zondagochtend, toen hij de show EKDOM! presenteerde. Zeven maanden later, toen de Arbeidsvitaminen een vervangende gastheer nodig had, brak hij door.

Tevreden

Ekdom en de AVRO waren tevreden over zijn optreden als presentator, daarom kreeg hij kort daarna de kans om zijn eigen nachtelijke show te presenteren. Als presentator van Arbeidsvitaminen nam hij op 17 september 2001 het stokje over van Wim Rigter.

Sindsdien zendt hij de show elke doordeweekse dag van 9.00 tot 12.00 uur uit en is daarmee het populairste programma op de zender.

Gerard Ekdom werd geboren in Utrecht, Nederland, op 3 juni 1978. 3FM, Fort Boyard & Serious Request zullen in 2022 bekend zijn bij de DJ. Ram is het sterrenbeeld van Gerard Ekdom en hij is nu 43 jaar oud.

Giel Beelen en Wouter van der Goes bundelden hun krachten met Ekdom om van 19 tot 24 december 2005 de tweede editie van 3FM Serious Request te organiseren. duur van zijn run.

Voor een donatie kunnen radioluisteraars muziek aanvragen. Het geld ging naar het Rode Kruis om de slachtoffers van de Congolese oorlog te helpen.

Gerard ekdom lengte
Gerard ekdom lengte