Geraldine kemper relatie
Geraldine kemper relatie

Geraldine kemper relatie /\ Art Rooijakkers heeft onlangs een aantal bekende Nederlandse figuren bezocht. Een nieuw seizoen van ‘Rooijakkers over de vloer’, gepresenteerd door Geraldine Kemper, is begonnen. Geraldine zet snel de toon door aan te kondigen dat ze smoorverliefd is!


Geraldine ondertitelde het schot, “Hangover”, wat leidde tot een golf van opmerkingen. Veel mensen kwamen tot dezelfde conclusie: ze konden niet zomaar vrienden zijn. Dat is echter niet het geval. Sofia is de beste vriendin van Geraldine en staat volgens Geraldine ‘al heel lang’ op haar Instagram.

Gekomen:

Dat vertelt de directie van RTL Boulevard over haar situatie. Ze waarderen het sarcasme echter wel. Dat zo’n gerucht überhaupt aan het licht is gekomen, is een beetje een verrassing.


Art brengt een bezoek aan het Amsterdamse appartement van Geraldine in de uitzending Rooijakkers Over De Floor.

Ze blijft wonen in het huis dat zij en haar ex-man Paul oorspronkelijk samen hebben gekocht. Dit was ‘een huis voor ons samen’, herinnert ze zich. “We hadden 5,5 jaar een relatie.” “Het deed pijn, maar een tijdje alleen zijn… en het alleen doen is ook prettig.

Geraldine kemper relatie

Er is ook ruimte voor iets anders als het liefdesverdriet voorbij is.” Opent een boek, het Nederlandse gezicht van Big Brother zegt dat het een “shit”-tijd in zijn leven was. 5,5 jaar hadden we een relatie, dus dit was ons thuis.

“Het deed pijn, maar een tijdje alleen zijn… en het alleen doen… is iets geweldigs. Dan, nadat de pijn van het verlies voorbij is, er is ruimte voor iets nieuws.

Geraldine:

Het was een geluk voor Geraldine dat ze niet lang aan haar lot werd overgelaten. Ze kondigde in januari 2020 haar scheiding van Paul aan en in maart van datzelfde jaar ontmoette ze Freek, een Amsterdammer. Ze leerde hem kennen via een wederzijdse vriend en ze zijn sinds juli van dit jaar aan het daten.

Sterker nog, ik ben dol op deze persoon. Presentator: “Ik vind het ook heel leuk om dit hardop te zeggen”, vult de extatische spreker aan. Er hangt een knagend gevoel in de lucht, maar je zegt het niet altijd.

Dat komt omdat je denkt: ik moet wachten tot je echt voelt dat dit het is. Ik ben echter verliefd. Corona, de hele shutdown, wordt daardoor een stuk aangenamer.

Geraldine kemper relatie
Geraldine kemper relatie