Frank rijkaard vermogen
Frank rijkaard vermogen

Frank rijkaard vermogen /\ Hij werd geboren op 30 september 1962 in Amsterdam, Nederland, en draagt ​​de bijnaam “Frank”. In 2022 bekend van Sparta Rotterdam.

Barcelona, ​​Galatasaray, de voetballer is anno 2022 een bekende speler. Als het om astrologische tekens gaat, heeft Frank Rijkaard Weegschaal als zijn sterrenbeeld.


Als speler van Ajax en AC Milan vergaarde hij een indrukwekkende lijst aan prijzen en onderscheidingen in binnen- en buitenland. Tijdens zijn carrière won hij talloze nationale kampioenschappen, bekers en supercups.

Ajax veegde de UEFA Champions League en de Europacup II onder zijn leiding. De Europacup I, de Europese Supercup II en de Wereldbeker voor clubs II werden allemaal gewonnen toen hij lid was van AC Milan. Hij was lid van het eerste Nederlands elftal dat op het. EK 1988 een groot toernooi won.

Als gevolg daarvan werd hij coach van het Nederlands Elftal, maar ook van Sparta Rotterdam en FC Barcelona. Tijdens het seizoen 2005/06 werd hij.

Frank rijkaard vermogen

de vijfde speler (na Miguel Muoz, Giovanni Trapattoni, Johan Cruijff en Carlo Ancelotti) die zowel als speler als als coach de UEFA Champions League won. Toen Rijkaard een kind was, werd hij in Amsterdam opgevoed door zijn Surinaamse vader en.

Nederlandse moeder. In De Baarsjes op het Balboaplein begon hij voor het eerst te voetballen met Ruud Gullit en andere vrienden. Op 11-jarige leeftijd stapte hij over naar het Amsterdamse SC Buitenveldert en vervolgens naar Blauw-Wit (1973-1976).

Voordat hij in 1979 bij de jeugd van Ajax kwam, maakte Rijkaard samen met Ruud Gullit (medio 1979) deel uit van de selectie 1976-1979 van DWS.

Barry Hughes, de trainer in Haarlem, kon Rob Been sr niet bijbenen. Mocht Rijkaards Ajax-carrière onverhoopt mislukken, dan betoogde Rijkaard dat hij alsnog voor Haarlem zou kunnen spelen.

Frank rijkaard vermogen
Frank rijkaard vermogen