Frank evenblij vriendin
Frank evenblij vriendin

Frank evenblij vriendin /\ Frank Evenblij is een Nederlandse televisiepresentator en producer. Vanuit het VARA-programma De Wereld Draait Door werd hij erkend als een van De Jakhalzen.

Evenblij werkte jarenlang achter de schermen aan talloze televisieprogramma’s en was een tijdlang te horen en te zien in Robert Jensen’s radio- en televisieprogramma’s waarin hij de clown Bassie,

Reinout Oerlemans, René Froger en Ma Tokkie imiteerde. Evenblij maakte en presenteerde in 2008 het televisieprogramma Bloot, zweet en banen bij de VARA en hij maakte en presenteerde in 2009 het programma Evenblij ontmoet… waarin hij slenterde met bekende Nederlandse persoonlijkheden.

In 2010 was hij samen met ‘comedyprofessor’ Léon Happé mede-presentator van het programma Comedy Corner,

dat ging over de internationale inspiratie en helden van Nederlandse stand-upcomedians, comedians en comedyschrijvers. In 2009 presenteerde Evenblij ook Kinderen voor Kinderen.

Deel uitmaken van een gezin is “soms uitdagend” voor Frank Evenblij. Volgens de gastheer leeft hij niet meer bij de dag.

“Na het werk naar de kroeg gaan is niet meer mogelijk”, stelt de ex-jakhals van De Wereld Draait Door in JAN Magazine. “Het voelt soms als een aanval op mijn vrijheid.”

De 37-jarige omroepster sluit een terugkeer naar de kroeg echter niet uit. “Ik probeer echter regelmatig op tijd thuis te zijn, zodat we samen kunnen eten en de kinderen naar bed kunnen brengen. Hoewel mijn vriendin daar anders over denkt, doe ik thuis best wel wat.”

“Ik vind het leuk om de kinderen samen naar bed te brengen omdat het sneller is, maar ze antwoordt: ‘Nu hoef je het maar één keer te doen, ik doe het zo vaak.’ Daar heeft ze gelijk in.”

Frank Evenblij gelooft dat als je blijft verklaren dat je heel erg verliefd bent op iemand, het waar zal worden.

Na een ontmoeting met auteur Ilja Leonard Pfeijffer in zijn woonplaats Genua, leerde de programmamaker dit, vertelt hij aan actrice Thekla Reuten in LINDA.

“Op een gegeven moment, zelfs als je nog zoveel van elkaar houdt, wordt het leven een invuloefening”, zegt de maker van het programma, die al vijftien jaar getrouwd is en vader is van twee kinderen.

“Tijdens een bezoek aan Pfeijffer realiseerde ik me echter dat het een beslissing is.”

Frank evenblij vriendin

“Het is een keuze om te blijven beweren dat je stapelverliefd bent op iemand, zelfs als je dat niet bent.” Als je het elke dag zegt, wordt het waar.”

Evenblij was in 2014 een van de presentatoren van de BNN-show De Social Club. Ook was hij presentator van Comedy Club Katendrecht, een show waarin een bekende strip of comedian te gast is en enkele nieuwe cabarettalenten uitnodigt om een ​​act op te voeren.

Ook is hij regelmatig te zien in de Tour du Jour van RTL7. Op dezelfde zender zond Evenblij het programma Shirtje Ruilen uit, waarin voetballers met hun collectie ingeruilde shirts reflecteren op hun loopbaan.

Evenblij is sinds 2015 een sidekick van Jack van Gelder in het wekelijkse Ziggo Sport-programma Peptalk.

Ex-Jackal Frank Evenblij en zijn verloofde hebben een dochter, Bobbie, in hun gezin verwelkomd. Dat heeft de manager van Frank aan RTL Boulevard bevestigd.

“Onze dierbare dochter BOBBIE is vanmorgen om 07.32 uur geboren. “Moeder en kind maken het goed”, schreef de kersverse vader op Facebook.

De ex-Jakhals en zijn vriendin keken reikhalzend uit naar de komst van hun eerste kind, en vandaag was het zover.

Frank heeft al zijn vreugde uitgesproken om vader te zijn. “Wat zou het geweldig zijn als ik een band met mijn dochter zou kunnen hebben zoals ik met mijn vader had.”

Sinds de geboorte van zijn dochter Bobbie (4) en zoon Siem is zijn relatie met zijn partner veranderd (2). “Afgezien van de logistieke overpeinzingen zijn er veel dingen verbeterd.

Ik ben weer van mijn vriendin gaan houden, of in ieder geval op een nieuwe manier.”

“Nu ik haar beschouw als de moeder van mijn kinderen, heeft onze relatie een nieuwe dimensie gekregen.” Natuurlijk geloof ik dat ze de meest geweldige moeder is die ik ooit heb gekend.

Pfeijffer kust zijn Italiaanse minnaar elke dag als hij haar op het werk afzet, en dan weer tijdens haar lunchpauze en aan het einde van de werkdag, aldus Evenblij.

“Daarna brengen ze de rest van de avond op het terras door, verliefd op elkaar.” De afgelopen drie jaar. Evenblij schrok hiervan. ‘Dat bestaat niet, hè?’

Frank evenblij vriendin
Frank evenblij vriendin