Fouad Youcefi Fru
Fouad Youcefi Fru

Fouad Youcefi Fru /\ Född i Alger den 12 januari 1989, den svenska journalisten Fouad Chaouki Youcefi har varit på Sveriges Television sedan 2009. Han har även varit ordförande för Föreningen grävande journalister sedan oktober 2017. Youcefis barndomshem låg i Sala. Youcefi började sitt arbetsliv på Upsala Nya.

2005, på Kaktus Youth Desk i tidningen. Han gick på Sundsvalls Mittuniversitetet för journalistskola från 2008 och 2010. Youcefi har arbetat på SVT sedan 2009, först på SVT Nyheter och sedan på Uppdrag granskning och SVT Nyheter Uppsala. Mellan åren av

2020 anställdes av SVT Nyheter Väst. Youcefi tjänstgjorde som korrespondent för SVT i USA 2020 och anställdes därefter på heltid av SVT Nyheters internationella desk. Med Carina Bergfeldt och Stefan Wahl röstade han i det amerikanska presidentvalet 2016.

det finns ingen information tillgänglig på internet men vi kommer att försöka uppdatera den snart

I SVT:s Valbevakning, sberg Dessutom var han i Washington, DC, för Storming of the Capitol. Youcefi tog över rodret 2021 och var värd för SVT-programmet Politikbyrn, som fokuserade på svensk politik. Youcefi nominerades till en guldspade 2014. Utnämnd 2017,

Han är chef för Journalisternas grävförening. En reporter för SVT Nyheter Väst greps i USA:s arkiv. Fouad Youcefi, reporter på SVT Nyheters Väst, är just nu utlånad till SVT:s internationella redaktion under de kommande månaderna, och han har fått uppdraget att vara den första SVT-journalisten att ta sig in i USA.

stater, som just nu upplever en kris. Men eftersom coronaviruset spred sig tilläts han inte komma in och greps. Jag hade en bra uppfattning om hur länge jag skulle vara fängslad, så det var inget jag brydde mig om. Men sedan tänkte jag på hur många individer det sitter i fängelser och fängelser runt om i världen.

De människor över hela världen som inte kan besöka sina familjer vid den här tiden på året måste gå igenom en fruktansvärd prövning, hävdar han. Jag vet inte om det här är den säkraste platsen att vara på, eller den farligaste platsen att vara på”, skriver Fouad Youcefi på sin personliga Facebooksida. Försvarar av lokalerna är den kvinnliga säkerhetsvakten.

drar upp en flaska alkoholgelé ur väskan och smörjer in händerna för fjärde gången under de senaste tio minuterna. Hon säger att hon övervägde att sjukskriva sig till jobbet. Men om hon blir uppsagd från sitt jobb förlorar hon också tillgången till sin sjukförsäkring.Närmare trehundra personer hålls nu fängslade på häktet Elisabeth.

människor från hela världen som har ertappats när de försöker ta sig in i USA illegalt eller som har nekats inträde och väntar på nästa flyg tillbaka till sitt hemland. En medlem av den förstnämnda är en angolansk man. Personalen har meddelat honom att han har en rejäl hosta.

När vi spelar pjäs tillsammans och jag behöver hosta kan jag stoppa mitt huvud i hans armkrok. Angolanen har ett amerikanskt visum men kan inte resa in i USA eftersom han har tillbringat de senaste 14 dagarna i ett Schengenland. Detta är i enlighet med en verkställande order undertecknad av president Trump. Det finns en desperation och melankoli

hänvisar till honom. Trots att hans familj i New York är angelägen om att träffa honom, måste han återvända till Angola på grund av immigrationsreglerna. Nästa flyg avgår inte förrän i slutet av april på grund av coronaviruset. Att vara instängd, tillägger han, gör honom galen, särskilt eftersom han inte längre tar emot besökare.

Fouad Youcefi Fru

tillåten. Farooq, en religiös affärsman från Pakistan, är dock poetisk. Coronaviruset gjorde det möjligt för honom att släppas. På grund av hans redan existerande lungtillstånd löper han en mycket högre risk att få viruset. Han och ett antal andra högriskpersoner har varit det

på samma plats. Ett dödsfall kan resultera i miljontals dollar i stämningar mot det privata företag som driver arkivet, därför släpps de nu individuellt ” Min asylansökan har varit under behandling i sju månader nu. Jag är överlycklig över att äntligen

gratis, men jag ber alltid Gud att åtgärda coronans problem “Talaren hävdar. En domare har enligt uppgift gett myndigheterna tillstånd att släppa klienter från frihetsberövande i fall av coronasjukdom, som rapporterats i tv. Hittills har inte Elisabethfängelset haft att hantera eventuella fall.

Vakten förklarar, “Jag orkar inte titta på det här hela dagen”, och tillägger: “Förhoppningsvis har vi nått klimax om några dagar.” Coronaviruset har dock en långtgående inverkan på Big Apple och tar sig stadigt närmare förvaret i Elizabeth, New Jersey. Varje vardagsmorgon är SVT:s Fouad Youcefi värd för

Politicbyrn är ett programutbud. Inför söndagens val ledde han ett “premiärministermöte” och sedan, under hela valvakan, stod han stadigt framför en stor pekskärm, där han höll en noggrann koll på siffrorna och mandat för att hjälpa till att dirigera tittarna. Som ett resultat av sitt hårda arbete har han blivit dubbad till SVT:s

som CNN:s John King, som har fungerat som guide för tittarna under Amerikansk valprocess i det förflutna. Det var fascinerande att se vem som vann valet och själva kvällen var väldigt rolig att jobba på. Jag var helt upptagen av figurerna och försökte spåra olika mönster och hålla mig à jour med resultaten.

gick in genom dörren. I en intervju med Aftonbladet erkände Fouad Youcefi “Jag måste erkänna att det var först efteråt som jag fick veta att det var många individer som hade tänkt mycket på rapporteringen.” Publikmedlemmar som tittade på SVT:s valbevakning och observerade Youcefis användning av pekskärmen kunde bl.a.

det faktum att han inte ser teknik med fientlighet. Ett av svaren jag fick var perfekt: det verkar som om den här killen har spenderat mycket tid på att spela tv-spel. Kanske är det för att jag känner mig bekväm när jag sitter klistrad vid en dator. Det har Fouad Youcefi tidigare sagt till Aftonbladet

valbevakning där det avslöjades att han undersökt kommuner och regioner, stämplat Skne och Kronoberg som “vita fläckar” gott om tid att lära sig om Skånes kommuner och stadsdelar, så jag var beredd på seger på valnatten.

Däremot kan du omöjligt se hela Sverige på en enda resa.även under loppet av en sju timmar lång show, så jag är lättad över att mina brister inte avslöjades.

Fouad Youcefi Fru