Fockeline ouwerkerk partner

Fockeline ouwerkerk partner
Fockeline ouwerkerk partner

Fockeline ouwerkerk partner /\ Fockeline Ouwerkerk, een Nederlandse actrice, maakte de geboorte van haar dochter bekend op Instagram. Dit kleine meisje is geboren op donderdag 23 april en haar naam is Vicky Inge Marcella.

In 2004 studeerde Ouwerkerk af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht met een diploma in de hand. Tijdens haar studie was ze te zien in Inleven/uitleven en ZOOP. Onmiddellijk na haar afstuderen kreeg ze rollen in de televisieseries Staatsdangerous en IC.

Daarna volgde een rol in de dagelijkse komedie Samen, die wegens lage kijkcijfers na korte tijd werd afgelast. Na afloop zei Ouwerkerk dat ze wenste dat ze voor een langere periode had kunnen doorgaan. Ze was na Samen te zien in een aantal gastrollen, maar haar eerste vaste rol was in 2007 in de televisieserie De Co-assistent, toen ze Sanne Kamphuis speelde.

Sanne Kamphuis is uit het tweede seizoen van Ouwerkerk geschreven omdat er geen ruimte was voor haar personage. Om haar personage waardig afscheid te kunnen nemen, mocht ze in het tweede seizoen terugkeren voor twee afleveringen.

Na het succes van De Co-assistent besloot Ouwerkerk meer tijd aan theater te besteden. Toen ze voor het bedrijf begon te werken, was ze betrokken bij vier producties. Na deze projecten werd ze gecast in de film Zieleman van Ben Sombogaart. Ze was van plan om na dit project terug te keren naar film en theater, maar in plaats daarvan werd ze gecast in een toneelproductie van Het Toneel Speelt.

Ouwerkerk speelde Liselotte van Kempen in de RTL 4-serie Moordvrouw van 2013 tot 2018. Ze was in 2015 te zien in de televisieserie Golden Mountains als bijrol. Op televisie speelde ze Anouk op den Hage in Nieuwe Buren uit 2018. In datzelfde jaar speelde ze in de verfilming van Paulien Cornelisse’s boek Taal is echt mijn ding.

Ouwerkerk is een inwoner van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Naast haar twee kinderen is ze ook moeder.Volgens Elle zegt de 36-jarige actrice dat ze graag flirt, maar dat het in haar huidige relatie maar zo ver gaat. In een eerdere relatie had ze een affaire met hem.

Fockeline ouwerkerk partner
Fockeline ouwerkerk partner

“En ik voelde me er vreselijk door. Ouwerkerk, die vooral bekend is van Moordvrouw en binnenkort te zien zal zijn in Taal, zegt dat het na de breuk met haar vriend vroeger niet zo goed ging”, voegt hij eraan toe. Mensen konden het zien bij de actrice.

Het is geen geheim dat de actrice graag flirt met mannen, en ze heeft duidelijk gemaakt dat ze wil dat haar huidige vriend hetzelfde doet. “Omdat hij zoveel vertrouwen uitstraalt. Dat is ook voor mij fantastisch nieuws.”

Fockeline Ouwerkerk heeft net te horen gekregen dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Acht jaar geleden, toen de Moordvrouw-actrice en haar partner Joeri tijdens hun eerste date naar het ziekenhuis moesten vanwege een probleem met haar eileider, hadden ze niet kunnen bedenken.

Fockeline ouwerkerk partner
Fockeline ouwerkerk partner