Floor bremer partner
Floor bremer partner

Floor bremer partner /\ 1975 zag de geboorte in Delft van Floor Bremer. Als freelance journalist in New York studeerde ze journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen in Nederland.

EenVandaag is hierin meegenomen. Als politiek verslaggever voor RTL Nieuws sinds 2010 werkt ze sinds 2009 bij de zender. Jinek en Floor hangen vaak samen. Een week voor de verkiezingen was ze te gast bij VFD-voorzitter Thierry Baudet. Naar aanleiding van een grap over hem van cabaretier Martijn Koning rende de politicus weg.

Thierry Baudet, de voorzitter van de VFD-partij, nodigde haar een week voor de verkiezingen uit voor een etentje. Toen cabaretier Martijn Koning hem belachelijk maakte, sloeg de politicus op de vlucht.

‘Roast’ is een onderwerp van discussie geweest op Twitter, en Floor heeft er afstand van genomen. Weet je wat Floor in haar vrije tijd doet? Om te gaan joggen! Samen met RTL-collega Frits Wester deed zij in 2018 mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Frits had nog nooit gelopen, maar Floor pas vier dagen eerder. Hoe zwaar het ook was.

Er waren een paar politici die een hand hadden in de reis. Floor Bremer is een bekende Nederlandse politiek journalist. De brunette levert regelmatig bijdragen aan RTL Nieuws en is regelmatig te zien in talkshows Jinek en Beau met haar verhelderende commentaar.

We weten heel weinig over Floor Bremer, ondanks het feit dat ze vaak op televisie verschijnt. Zelfs haar Instagram-account is nu privé! Gelukkig zijn er nog een aantal interessante weetjes over Floor Bremer te vinden op internet.

Hierdoor begrijpt u Floor Bremer beter! Hij werd geboren in Delft, Nederland, in 1975. Studente journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen voordat ze een succesvolle politiek verslaggever werd. Daarna verhuisde ze naar New York en begon te werken als journalist voor EenVandaag.

Ze is sinds 2010 politiek verslaggever voor RTL Nieuws en werkt sinds 2009 bij het netwerk. Floor Bremer, 36, is al meer dan een decennium politiek verslaggever! Floor Bremer gaat zeer zorgvuldig om met het beschermen van haar privacy.

Denk je dat Floor een man of vriend heeft? Zelfs als ze ontwijkend is over haar leeftijd, verwacht niet dat ze openhartig zal zijn over haar liefdesleven. Hierdoor is het niet duidelijk of Floor een familie- of een romantische relatie heeft. Haar persoonlijke leven en professionele leven worden door haar strikt gescheiden gehouden.

Floor bremer partner
Floor bremer partner

Met haar RTL-collega’s heeft ze het altijd naar haar zin! Je wist toch niet dat Floor Bremer een serieuze atleet is. In 2018 verruilden RTL-reporters Floor Bremer en Frits Wester de gangen van Den Haag voor de straten en paden van de Nijmeegse Vierdaagse in Nederland. Vier dagen lang was het mogelijk om de wandeltocht van het stel live te volgen.

Floor en Frits speurden de straten van Den Haag af op zoek naar mensen die hun mening wilden delen over politiek, de rol die het speelt in hun leven en wat ze graag zouden zien veranderd in de stad. Ook werden ze dagelijks enkele uren vergezeld door een wandelende politicus van een van de vier regeringspartijen. Ze hadden chemie, maar het is niet duidelijk of ze meer zijn dan alleen collega’s.

Floor bremer partner
Floor bremer partner