Filemon wesselink vriendin
Filemon wesselink vriendin

Filemon wesselink vriendin /\ In reactie op “vragen van de media”, maakte de 39-jarige presentator de aankondiging donderdag op zijn Facebook-pagina.

Hij en zijn ex, met wie hij niet getrouwd is, gaan de kinderen samen opvoeden, zegt Wesselink in het bericht. Om een ​​gelukkige jeugd te behouden, is het belangrijk om benaderbaar te zijn.

Daarnaast meldt de presentator, die hier BNNVARA’s Het is Autistische presenteerde, dat hij weigert te praten over zijn relatiebreuk. Samen hebben ze drie kinderen grootgebracht: Danique, Sebastiaan en Benjamin zijn de drie hoofdpersonen.

Naast zijn werk integreert Filemon Wesselink graag zijn persoonlijke en professionele leven. In zijn nieuwe show ‘Vreemdgaan met Filemon’ komen de billen weer eens goed naar voren.Meteen nadat hij vertelt over het einde van zijn vorige relatie, werpt hij een korte glimp op van zijn nieuwe.

Spuiten en Slikken en Try Before You Die waren onder meer de shows die Wesselink voor BNN presenteerde.Een echtscheiding komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen; het wordt eerder voorafgegaan door een periode waarin er weinig seksuele activiteit is. “Dit zegt de presentator ook. Zijn nieuwe relatie met Remona “voelde als een enorme inhaalslag als het op intimiteit aankomt”, hoe dan ook. Tanken is een goede analogie.

Filemon wesselink vriendin
Filemon wesselink vriendin

Om zijn gebrek aan seksueel verlangen na een scheiding goed te maken, was er een periode van tijd. Het is een shitshow, dacht ik, ik gebruik gewoon mijn echte naam op alle dating-apps.” Ik gebruikte in één keer Tinder, The Inner Circle en Happn “hij geeft toe dat hij de misdaad heeft gepleegd.

Het kwam bij me op dat ik alleen maar seks wilde hebben met vreemden en onenightstands. “Het duurde niet lang voordat ik een vrouw tegenkwam op The Inner Circle die me deed bezwijmen van haar schoonheid. Ik was vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten geslagen. Na de scheiding was het ongeveer zes maanden geleden.

Een paar maanden geleden kwam er een einde aan de 13-jarige relatie van Filemon met de moeder van zijn kinderen. Voor de tv-presentator en presentator is het tijd om zijn begrip van liefde te heroverwegen. Is hij klaar voor een ander soort liefde nu hij niet langer in een monogame relatie wil zitten? Zoals hij zegt: “Iedereen die een langere relatie heeft of had, weet dat je soms behoeften hebt of naar andere mensen kijkt.” Het is “maar dat kan niet in een monogame relatie”

Philemon ging op zoek of monogamie een natuurlijke gang van zaken is. Zelfs zijn nieuwe vriendin Ramona, die niet in liefde gelooft met meer dan één partner, raakte verstrikt in de actie. “Het is allemaal van mij”, zegt hij. Het nieuwe leven van Filemon heeft echter geen invloed op zijn relatie met zijn ex-vriendin. Onze vriendschap is niet verslechterd en we brengen nog steeds veel tijd door met onze kinderen. Toen ze erachter kwam dat ik een nieuwe liefde had gevonden, was ze extatisch. Vanaf vanavond zendt NPO 3 een fragment uit over vreemdgaan met Filemon.

Om verder te kunnen gaan uit het huis dat ze deelden met hun drie kinderen en Filemons ex-vriendin/ex-vrouw Michaela, werd het huis verkocht voor € 850.000.Een huis ter waarde van 585.000 euro werd gekocht en verhypothekeerd voor 750.000 euro door Philemon, de eigenaar van de geregistreerde titel. Het is niet duidelijk of hij de hele lening heeft afbetaald.

Op zijn minst verdiende hij minstens $ 100.000. Zijn ex-vriendin heeft hem dit misschien wel of niet verteld. In ieder geval is hij vrij om te beginnen met het vinden van een nieuw huis voor zichzelf en zijn nieuwe vriendin.

Filemon wesselink vriendin
Filemon wesselink vriendin