Ferry mingelen ziek
Ferry mingelen ziek

Ferry mingelen ziek /\ De Nederlandse parlementaire journalist Ferdinand Charles (Ferry) Mingelen is een bekende figure.

In het programma The Hague Today van de Nederlandse Omroep (NOS) begon hij in 1984 met presenteren. Als onderdeel van het nieuwe NOVA-netwerk, dat tot stand kwam door de fusie van

The Hague Today en NOVA, fungeerde hij als een ” politieke clarifier” en co-host van NOVA Politics (vrijdag uitzending). Hij werkte ook als reservepresentator voor de wetenschappelijke televisieserie NOVA.

In het kader van de overgang naar de nieuwe NOVA is hij in september 2010 in dienst getreden bij Nieuwsuur. Daarnaast heeft hij meegedacht over uiteenlopende onderwerpen, waaronder verkiezingen en de vraag- en antwoordsessie van de Tweede Kamer.

Na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd vorig jaar werd Mingelen (65) door de NOS besloten nog een jaar in dienst te blijven. Dit jaar markeert het einde van zijn tijd als verslaggever voor het nieuwsbedrijf dat hij heeft opgericht.

Ferry mingelen ziek
Ferry mingelen ziek

In de woorden van Sander van de Pavert van LuckyTV: “het was een ongelukkige timing, maar het was niet gepland.” Onze oprechte excuses aan Ferry Mingelen, die verder een heel sportief persoon is. Als gevolg hiervan is de video verwijderd van zowel de LuckyTV-website als het YouTube-kanaal.

Naast hoofdredacteur en presentator van The Hague Today, presenteert Ferry Mingelen (1947) ook om de week NOVA Politics op de Nederlandse televisie. De vader van vier kinderen, Ferry is gelukkig getrouwd.

Het wordt onthuld dat Ferry Mingelen een directe afstammeling is van de journalist Petrus Mingelen in de voorlaatste aflevering van het seizoen, Hidden Past (1814 – 1868). Hagenaar.

Drukker van beroep, was gedurende de negentiende eeuw een van de meest invloedrijke uitgevers en drukkers van pamfletten en kranten in Nederland. Als reactie op het feit dat hij ook journalist is, besluit Mingelen: “Het moet genetisch voorbestemd zijn.

Ferry mingelen ziek
Ferry mingelen ziek

Op vrijdag 15 mei zendt NPO 2 een nieuwe aflevering van Verborgen Verleden uit. In deze aflevering verkent Ferry Mingelen, parlementair journalist en politiek analist, de geschiedenis van zijn eigen familie. De unieke verhalen van zijn voorouders worden aan hem onthuld terwijl hij door zijn geheugen reist.

Voor zijn werk in de politieke journalistiek ontving Mingelen vorig jaar de Anne Vondeling-prijs. Het was Mingelens hele carrière die hem de eer opleverde, aldus de jury.

Mingelen bereikte in december 2012 de verplichte pensioenleeftijd van 65 jaar, maar na overleg met zijn werkgever NOS werd besloten zijn werkzaamheden met een jaar te verlengen tot het einde van het lopende boekjaar.

Als medewerker van de NOS-show Nieuwsuur maakte hij zijn laatste optreden op 4 december 2013. Daarna kondigde hij op sociale media aan dat hij vanaf het einde als politiek commentator zal deelnemen aan de talkshow Pauw & Witteman als politiek commentator van januari 2014.

Maar op 23 mei van dat jaar kwam het programma ten einde. In de show van gisteravond was Mingelen één van de gasten. Mingelen, een vaste gast op Pauw, stond ooit bekend om zijn humor en humor.