Fabiola volkers zwanger
Fabiola volkers zwanger

Fabiola volkers zwanger /\ Alle tekenen wezen erop dat Fabiola Volker zwanger was nadat ze een week geleden een foto van een zwangerschapstest op Instagram plaatste. Fabiola verwacht geen kind, zoals veel mensen hadden gespeculeerd.

Maar nu weten we het zeker: ze verwacht geen kind! Maar waarom heb je die foto in de eerste plaats op Instagram geplaatst?

Fabiola’s nieuwste Instagram-bericht met een positieve zwangerschapstest toonde aan dat ze het leuk vindt om haar volgers te entertainen. Veel mensen betwijfelden of ze echt zwanger was, in de overtuiging dat ze gewoon aandacht probeerde te krijgen. Haar toestand verslechterde verder toen ze tijdens een interview weigerde haar mond open te doen.

Zwangerschap bleek een publiciteitsstunt te zijn voor haar nieuwe video ‘Invest exposure’, en verder was er niets aan de hand. Ga je hem luisteren nu hij op Spotify staat? Op een van Fabiola’s recente Instagram-foto’s is te zien dat ze een zwangerschapstest houdt, die volgens haar ‘positief’ is. Veel mensen denken dat het een publiciteitsstunt is, maar veel realitysterren nemen de boodschap heel serieus.

Toen de blondine een foto van zichzelf plaatste waarop ze een positieve zwangerschapstest hield en een traan uit haar rechteroog veegde, leek het alsof ze haar zwangerschap aankondigde. Toen ze aankondigde dat ze zwanger was, waren veel mensen sceptisch. Dennis Schouten besloot zelf uit te zoeken of het gerucht waar was dat Bilal Wahib, de ster van de Mocro Mafia, de vader was.

Fabiola plaatste dinsdag een nieuwe bizarre video waarin ze een kinderwagen voortduwt terwijl ze nipt van roséwijn. Als je zwanger bent, ben je ziek in je hoofd, schrijft een van haar volgers in de comments. ‘Als je echt zwanger bent, heb ik zo’n medelijden met dat kind’, schrijft een ander.

Fabiola volkers zwanger
Fabiola volkers zwanger

“Als de verdieping dat je zwanger bent slechts een publiciteitsstunt is, dan ben je echt respectloos”, zegt een derde persoon. Je gaat er op deze manier mee om ondanks het feit dat veel vrouwen over de hele wereld zelf geen kinderen kunnen krijgen. Ik kom woorden tekort.”

TikTok- en Instagram-gebruikers kunnen de talenten van Fabiola Volkers zien in een video die op de sociale mediaplatforms is geplaatst. Ook al bedekt ze haar tieten met emoji’s aan het einde van de korte clip, ze tilt haar topje op en laat haar tieten zien. Dit is echter niet het enige dat het publiek choqueert. Nog schokkender is het feit dat de realityster helemaal geen make-up op heeft, blijkt uit de talrijke reacties.

Zo keren sommige modes terug naar de ‘vrachtwagenmake-up’, wat sommigen perplex heeft achtergelaten. Waar de ander Fabiolo als ‘abnormaal’ ziet, ziet de ander er juist de schoonheid van in. Haar natuurlijke schoonheid komt nog helderder naar voren.

Fabiola volkers zwanger
Fabiola volkers zwanger