Ewout genemans relatie
Ewout genemans relatie

Ewout genemans relatie /\ Ook al doet Ewout Genemans vaak geheimzinnig over zijn persoonlijke leven, voor Story maakt hij een uitzondering.

Met Max praat hij over de vreugde van hun relatie en de mogelijkheid om hun gezin uit te breiden.

In 2004 werd Ewout Genemans een begrip na een hoofdrol in ZOOP, een kindertelevisieserie. Toen hij de rol van presentator van kinderprogramma Willem Wever op zich nam, baarde hij veel opzien. Ewout is momenteel werkzaam als televisie- en radiomaker en doet dat met passie en toewijding.

Ook Ewout heeft het geluk gevonden in een relatie. Als je praat met Max, die ook in de media-industrie zit. Zoals Ewout aan Story toegeeft: “Ik ben niet iemand die graag over zijn privéleven praat, maar ik ga er niet over liegen.” Onze relatie heeft lang geduurd. ‘Het is geweldig.’

Aangezien Ewout onlangs voor het eerst oom is geworden, is het mogelijk dat de twee een gezin willen stichten. Het is een jongen! Proficiat aan mijn broer Auke en zijn nieuwe gezin!”

Dat vond ik heel opmerkelijk. Naast het zien dat mijn ouders voor het eerst opa en oma worden. Is het krijgen van kinderen iets wat ik zou willen doen? iets voor de toekomst.”

Genemans is een Nederlandse televisiepresentator, producer, acteur en zanger. Op 7 februari 1985 werd Genemans geboren in Den Haag. Hij bestaat al sinds 2004 en is nog steeds sterk.

Ewout genemans relatie

Als presentator en producer voor zijn eigen televisieproductiebedrijf, No Pictures Please, is hij momenteel mogelijk op meerdere netwerken te zien. In het Voorburgse St-Maartenscollege zat Genemans de middelbare school.

Zijn volgende stop was de Rhubarber Jeugd Theaterschool in Den Haag, waar hij zijn opleiding afrondde. Aan de School voor Journalistiek bracht hij zes maanden door. Genemans ging na zijn opleiding aan de slag bij Visible TV als redactiemedewerker.

Vliegende Hollanders van RTL4 was een van zijn projecten in dit land. Meiden van De Wit was een andere film waarin hij in 2003 betrokken was bij de productie. Als Bastiaan in Zoop verwierf Genemans bekendheid als acteur.

Zijn eerdere rollen waren onder meer rollen in de serie en drie Zoop-films. Een aantal van de liedjes die hij in deze serie en in de films zong, werd later op festivals uitgevoerd.

Genemans beheerst ook de kunst van het spreken in het openbaar. Zo introduceerde hij Willem Wever, maar fungeerde hij ook als Pepijn’s stand-in op de BZT-show. Ook shows als Sudokidz en De Museumbende behoorden tot zijn showrepertoire.

Van 2011 tot 2013 was hij ook jurylid voor het Junior Eurovisie Songfestival. Fans en wie wordt Kruimeltje? zijn slechts twee van de talrijke andere shows van Genemans.

Genemans werkt sinds 2017 als presentator en producer voor RTL Nederland. In dit geval zit hij op RTL4 en RTL5. Verslaving en Ewout aan de Grens, Bureau Burgwallen en andere shows over politieoperaties zijn sinds 2019 in de lucht.

Ook leende hij zijn stem aan Remy, de hoofdpersoon van Ratatouille, een film over een Franse chef-kok. Daarnaast heeft hij ook advertenties gemaakt voor Postbank en Veilig Verkeer Nederland.

Ewout genemans relatie
Ewout genemans relatie