evin ahmad längd
evin ahmad längd

evin ahmad längd /\ Evin Ahmah, en svensk-kurdisk skådespelerska och författare, föddes den 8 juni 1990. Den 8 juni 1990, i Stockholm, trädde Elvin Ahmad in i världen. Hon växte upp av kurdiska föräldrar. Både hennes pappa, en skådespelare från Sulaymaniyah, Irak, och hennes mamma, från Afrin, Syrien, är av Mellanöstern härkomst. Hennes barndomshem låg i Akalla, Stockholm, där hon

tillbringade 22 år av livet på jorden. Ahmads stjärna steg 2022 efter att hon hedrades med Shooting Star Award på European Shooting Stars Gala, och det ökade ytterligare efter att hon omformulerade Leyas repliker i den andra säsongen av “Snabba Cash”. Dessutom är Evin medlem i ännu en

Hennes karaktär, som måste sträva efter att rensa sitt namn i en stad full av hemligheter och samtidigt hålla sin familj säker, kommer att få sitt första strömmande utbrott utanför regionen i Scandi Netflix-showen “Palomino”. Tack vare dessa fantastiska delar är Evin på god väg att bli en stor stjärna.

Hon kommer säkert att bli ett känt namn, så jag säger “låt oss” ägna lite tid åt att lära känna henne.
Det personliga livet för Evin, en skådespelerska som bara är 5 fot, 3 tum lång, har mestadels hållits hemligt, men hon är enligt uppgift väldigt nöjd med sin fästman, den välkände svenske skådespelaren Ardalan Esmaili. Det fantastiska paret har varit tillsammans sedan dess.

I år (2018) och har setts på flera Red Carpet-shower tillsammans, och de är alltid där för att fira varandras framgångar, oavsett hur stora eller små. Narin Hamada välkomnade sin dotter Evin Ahmad till världen den 8 juni 1990 i Stockholm. Deras far,

Hon tar sina musikaliska och skådespelarkotletter från Adel Ahmad, en välkänd skådespelerska i Sulaimani. Hon och hennes syskon, Aran Ahmad, växte upp i ett blygsamt hus i Akalla. Eftersom den kurdiska befolkningen i Sverige har blivit orättvist kategoriserad, arbetar denna charmiga dam för att skingra dessa falska övertygelser.

bild i Europa; hon har konsekvent tackat nej till roller som skulle associera henne med hedersmord eller sexism på grund av hennes fasta övertygelse om att människor kan påverka positiv förändring genom lärande och hårt arbete. Hon tog efter sin pappa och var perfektionist hela livet.

Hon hade alltid velat bli skådespelerska och därför skrev hon in sig på Svenska Dramatiska Akademien för att följa sin passion. För att fullfölja sin dröm om att bli författare skrev hon in sig på Alma Script Writing. Som barn gick hon på föreställningar på Folkteatern, Unga Klara och Stockholms Dramatiska för att finslipa sina skådespelarkunskaper.

Högskola; hon gjorde sin skådespelardebut i en kortfilm när hon var 15 år gammal.Hennes mamma är från den syriska staden Afrin och hennes pappa är en skådespelare från Sulaymaniyah, Irak. De är båda från irakiskt ursprung. Född och uppvuxen i Stockholms Akalla-området kallade hon staden för hem i 22

Som ett erkännande för hennes gestaltning av Mirja i den svenska dramafilmen Drom vidare, som hon vann Silver Leaf Award för, har Evin Ahmad blivit en välkänd svensk kändis. Fantasykomedin Ett oga rott och dramafilmen Ingen s fin hade henne båda huvudrollerna.

evin ahmad längd

som du . Evin Ahmads kroppstyp, mått, biografi och ekonomiskt värde Den svenska skådespelerskan Evin Ahmad sköt till stjärnstatus efter sitt framträdande som Mirja i 2017 års dramafilm Dröm vidare, för vilken hon vann ett Silver Leaf Award (Beyond Dreams). Hon har också etablerat sig som en ledande skådespelerska.

både dramat Ingen s fin som du (2017) och fantasykomedin Ett öga rött (2007). (Ena ögat rött). Som tv-skådespelerska har hon dykt upp i avsnitt av serier inklusive “The Rain” (2019–2020), “The Restaurant” (2019), “Livet I Mattelandet” (2016) och “112 Aina” (2018) som support. roller (2013-15). En karriär inom skådespeleriet var den första hon någonsin hade provat.

yrke i rollen som Magda i 2007 års kortfilm Till slampa. Sverige var det första landet som hade båda dessa filmer (One Eye Red). Hon har också varit med i flera tv-serier som stam- eller gäststjärna, inklusive The Rain, The Restaurant, Livet I Mattelandet (2016) och 112 Aina. Hon

gjorde sin skådespelardebut som Magda i 2007 års kortfilm Till Slut. Evin Ahmads 5’4″ statur. Evin Ahmad, som var 30 när den första säsongen av programmet hade premiär, är nu 32. Evin föddes den 8 juni 1990 i Stockholm. Hon använde sin tid

och växte upp i Akalla-området med sin familj efter att de flytt från Iran-Irak-kriget som kurdiska flyktingar på 1980-talet. Dessutom har Evins pappa tidigare erfarenhet inom området. Med tanke på succén med Snabba Cash undrar folk hur Evin och resten av besättningen är.

detaljer om sig själv, som hennes ålder och längd. Evin Ahmad är 158 centimeter lång, enligt hemsidan Celebs Week, som sammanställer all fakta som folk är intresserade av att veta om moderna superstjärnor.
Evin har varit i några mycket beröm

Netflix-original som Snabba Cash som nyligen har debuterat på streamingtjänsten. Dessutom porträtterar hon en advokat tillsammans med Adam Lundgren i filmen Max Anger och i den svenska tv-serien Störst av allt. Den svenska skådespelerskan och modellen fick sin start

2007, då hon gjorde sin skådespelardebut i en kortfilm. Till slampa är titeln på hennes debutkortfilm. Hon spelade Magda i filmen. Hittills har hon 26 poäng på IMDB. Hon har avslutat en tv-serie och börjat producera en annan 2022. Både kritiker och publik är överens om att hon är en skicklig artist.

har applåderat hennes skådespelarförmågor Hennes skådespelarkotletter kommer att fortsätta att utvecklas för varje ny roll som skådespelerskan Ahmad spelar.

evin ahmad längd