Evelina Galli Föräldrar

Evelina Galli Föräldrar
Evelina Galli Föräldrar

Evelina Galli Föräldrar /\ Familjen Galli, Evelinas föräldrar; Skådespelerskan Claudia Galli, 32, har precis avslutat produktionen på “Starke man” för SVT. Expressen har redan avslöjat komplexiteten i hennes bakgrundshistoria. familjeband, eller band mellan medlemmar av samma familj Men för första gången, i en intervju som publicerades idag, diskuterar hon sin far,

vars frånvaro har känts av i åtta år, och som lämnat efter sig otroliga ledtrådar till hans fortsatta existens. “Jag saknade honom, och du saknar din pappa, naturligtvis”, säger hon om honom. Precis som han sa jag till honom att jag hade saknat honom. Oavsett omständigheterna hade vi delat hem i sexton år. När hon var sexton år splittrades hennes föräldrar. Ytterst

skilsmässomål”Skillnadsärendet var verkligen utmanande. Marken rycktes plötsligt ut under mig. De höll kontakten i ytterligare två år efter skilsmässan. Därefter finns ingen ytterligare information om pappan. Se här för ett foto på Christopher Taylor, Claudias ex-pojkvän

Patrik Jonsson är på bild här. Många Google-sökningar senare kunde jag fortfarande inte hitta en e-postadress eller ett telefonnummer till honom. Hon säger att hon tvivlar på att hon skulle ha ringt mig även om jag hade nämnt det. Men åtta år senare var hon i slutscenen av en pjäs i Göteborg, och hon bestämde sig för att lämna scenen.

studerade blom- och kortvalet som förberedelse. Jag känner en mild benägenhet att undersöka min egen identitet vidare. En bukett med ett kort där det stod “pappa” och ett kontaktnummer följde snart. Claudias frånvarande far gav ett spektakulärt och känslomässigt tecken på att livet var

värdig att leva, och det gick upp för henne i just den sekunden. Att gå upp på scenen igen var inte direkt en picknick efter det. Till och med Claudia var i mörker om vad som pågick. Någon såg honom bland åskådarna. Efter det tillbringade hon flera dagar med att oroa sig och överväga situationen. Enligt vad hon sa,

Riktningen att komma i kontakt med honom var inte helt klar. Att han hörde var både en chock och en lättnad. Att komma hit var förvisso ingen picknick… Men hon bestämde sig för att det var rätt att ge honom fördelen av tvivel, så de två träffades några dagar senare för att prata om vad som hade hänt. Alla frågor som dök upp i mitt huvud måste ställas.

Det har varit tidskrävande och frustrerande att försöka återansluta sedan dess. Men det var åtta år sedan… Är dåligt definierat och svårt att hitta. Varken den ursprungliga kommentaren eller den efterföljande förklaringen är ämnen hon vill diskutera. Icke desto mindre medverkade Claudia och hennes pappa båda i “Let’s dance”, en pjäs av Tobias Wallin, året innan.

Evelina Galli Föräldrar

innan. Fotograf var Olle Sporrong. En mamma och hennes dotter har en positiv relation i dagens samhälle, enligt henne. När han besöker Sverige börjar lokalbefolkningen genast stirra på dem. Han gifte om sig nyligen och delar sin tid mellan Sverige och Frankrike.

Vi har en underbar tid, och jag har ingen anledning till skam eller skuld. Nyligen meddelade Claudia på radio att hon och hennes långvariga partner sedan sex år, Christopher Taylor, som nu är 23 år gammal, har gjort slut. Tänkt på ett nytt sätt Enligt henne, du

När tiden går kan du upptäcka att du inte längre har samma livsmål eftersom du både har förändrats och vuxit på olika sätt. Även om det aldrig är lätt att acceptera sanningen, kan det hjälpa dig att må bättre när du väl har gjort det. Claudia och hennes sambo flyttade från sin villa i april, men Claudia har bestämt sig för att stanna där.

lägenhetskomplex” Christopher övergav sin sista bostad för många år sedan.Det är uppenbart att problemen som ledde till vårt uppbrott inte uppstod ur tomma luften. När saker och ting inte går som planerat är det upp till dig att ta reda på varför. Enligt Claudia har hon inte gjort det

spenderade mycket tid hemma nyligen eftersom hon var i Göteborg för att spela in både “Let’s dance” och “Starke man”. Nu när jag är självständig behöver jag bara ta hand om mig själv och städa huset. När det väl händer kan allt hända. Det är viktigt för mig att otvetydigt konstatera att jag inte är det

Glöm moralen; Jag stöttar alla som vill eller kan vara hemmamamma. Men nu har jag träffat några mammor på lekplatsen och andra platser där jag och förskolan Snackan (;), lol, umgås som känner igen mig och mina barn när jag säger att jag är hemma med dem.

med att Chloe inte ens står på förskolans väntelista och därför är irriterad på mig. Ja, många kommer att säga: “Åh, det skulle jag också göra, men barn måste lära sig att komma överens med andra, eller hur?” Nej, de kan inte bara ligga i sängen hela dagen.Det är säkert att säga att det nu är vanligt för många familjer att skicka dina barn till förskolan.

ökad nödvändighet i det moderna samhället. Du har gjort många framsteg på den vägen. Där har du det; vanligtvis går barn i förskola från 1 1/2 till 2 års ålder och stannar där i hela sex år tills de fyller 6. Sedan går de till klassen. Du har redan gjort för många framsteg al på den vägen att vända tillbaka nu. Jag tror att du har fattat det på rätt sätt.

genomföra åtgärden. Jag menar, hon borde verkligen göra det. Jag förstår inte varför inte. Dessutom minns jag att till och med bara att komma ihåg det väckte en våg av glädje som spred sig från min mage hela vägen genom kroppen. Att tillbringa hela dagen med henne skulle eliminera rädslan för att skiljas och ge mig chansen att njuta fullt ut av upplevelsen. sätta henne i vård av en annan person. Detta är precis vad som borde ske.

Evelina Galli Föräldrar

You may also like...