Eva simons leeftijd

Eva simons leeftijd
Eva simons leeftijd

Eva simons leeftijd /\ In Amsterdam is Eva Maria Simons een Nederlandse zanger en songwriter. voor haar lied “Politieagent” en andere samenwerkingen.

met kunstenaars zoals Afrojack, stegen Simons naar prominentie na het verschijnen op de Will.I.AM Song “This Is Love” in 2012. 12 Singles zijn vrijgegeven tijdens haar solo-carrière, inclusief “Bludfire” in november 2015.


Simons werden opgevoed door muzikanten in Amsterdam. Nederlandse steunzanger en vocalist van Surinaamse Origin Ingrid Simons is haar moeder.

Johnny Meijer

Ze heeft met DJ Paul Elstak en T-lepel gewerkt. Accordeonist Johnny Meijer, uit Nederland, had haar grootvader beïnvloed, die ook een pianist was. Ze was lid van Jody’s Kids, een groep die zang leverde voor productiemuziek in haar vroege tieners.

Afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam, zij is een professionele muzikant. Citaat nodig Ik geloof in liefde “door Cooper was een lied dat ze in 2001 zong.

Toen ze in 2004 klaar was, ging ze de Nederlandse versie van Popstars de rivalen binnen en werd gekozen als een van de bandleden voor Raffish. Het vijf-debuut Stuksalbum, hoe raffish bent u?, werd in januari 2005 uitgebracht en heeft de hit single “Plaything.

Simons kondigden in de zomer van hetzelfde jaar aan dat ze de band verliet nadat het album twee extra singles niet aan hun succes voldoet.

Eva simons leeftijd


Nederlandse

Simons werden opgevoed door muzikanten in Amsterdam. Nederlandse steunzanger en vocalist van Surinaamse Origin Ingrid Simons is haar moeder. Ze heeft met DJ Paul Elstak en T-lepel gewerkt. Johnny Meijer, de legendarische Nederlandse accordeonist, was haar grootvader.

Haar interesse in de piano werd aangewakkerd door haar vader, die zelf een volleerde muzikant was. Ze was lid van Jody’s Kids, een groep die zang leverde voor productiemuziek in haar vroege tieners.

Afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam, zij is een professionele muzikant. Voor het nummer “Ik geloof in liefde,” zendde ze haar zang.

Toen ze in 2004 klaar was, ging ze de Nederlandse versie van Popstars de rivalen binnen en werd ze geselecteerd als een van de bandleden voor Raffish.

Hoe Raffish ben jij? werd in januari 2005 door het vijfde-stuk gebracht, die een hit had met “Plaything”. Simons kondigden in de zomer van hetzelfde jaar aan dat ze de band verliet nadat het album twee extra singles niet aan hun succes voldoet.

Eva simons leeftijd
Eva simons leeftijd

You may also like...