Euvgenia parakhina leeftijd

euvgenia parakhina leeftijd
euvgenia parakhina leeftijd

Euvgenia parakhina leeftijd /\Euvgenia Parakhina is een in Rusland geboren professionele danseres uit Nederland.

Dancing with the Stars en So You Think You Can Dance, beide op RTL 4, maakten haar beroemd. Peter Bosveld is haar vaste danspartner.


‘Ik wilde eerst zeker weten dat alles goed was, vooral omdat ik niet meer de jongste ben’, legt Euvgenia uit.


Ze werd gekozen voor het Russische nationale team. In 1983 schreef ze zich in aan een conservatorium om haar muzikale opleiding voort te zetten en te leren dansen. Dat was onmiskenbaar waar haar hart thuishoorde.


Jeroen, haar vriend, heeft al twee kinderen, maar is enthousiast over de nieuwe komst. Volgens Euvgenia was hij aan het springen van genot.

euvgenia parakhina leeftijd
euvgenia parakhina leeftijd

De Rus weet al of de baby een jongen of een meisje wordt, maar hij wil het verborgen houden voor de rest van de wereld.
Als ik met vrienden over zaken praat, pakken ze het vaak heel anders aan. Mijn Russische vrienden naderen in zekere zin het einde van hun leven, omdat hun kinderen volwassen zijn en ze al kleinkinderen hebben.

Maar als jonge moeder met een kind van vijf voel ik me verplicht hem alles te bieden. Ik breng hem naar school en we gaan naar de muziekschool; er is nog niets in zijn leven gebeurd.

‘Ik moest weg omdat ik de oudste in de jury was, maar ze wilden ook meer balans in het panel, met twee Nederlanders en twee Belgen’, heb ik veel versies van anderen gehoord.


Euvgenia Parakhina (42) heeft altijd al mama willen worden. De jury van So You Think You Can Dance vindt haar leeftijd geen probleem.


In juni 1990 bezocht ze voor het eerst Nederland in het kader van een uitwisselingsprogramma voor het conservatorium. Ze trad meerdere malen op als danseres in de Efteling.

euvgenia parakhina leeftijd
euvgenia parakhina leeftijd


De eerste nacht lag hij heel vredig naast me en voor het eerst werd ik overvallen door een moederlijke emotie. ‘Je bent van mij,’ redeneerde ik.

Het was ogenblikkelijk tussen hen. Ze deden na twee maanden voorbereiding mee aan hun eerste wedstrijd (Latijns-Amerikaanse dansen) in Parijs en eindigden met Bosveld in de top twaalf.


Het is prima als ze zich daardoor goed voelen over zichzelf. De danseres sluit niet uit dat haar in de toekomst iets wordt aangedaan.


RTL en VTM weigeren allebei verantwoordelijkheid te nemen en geven elkaar de schuld. Ik probeer het opzij te zetten en het krediet voor mezelf te behouden, maar ik weet niet zeker of ik het later kan controleren.

“Je moet veel trainen om op hoog niveau te kunnen presteren.” Dat is niet goed voor een kind. Ik geloof dat ouderschap en een danscarrière onverenigbaar zijn.”

You may also like...